Nové Sony Ericssony na vlastní oči: první dojmy (přehled článků)

Srovnání megapixelových fotomobilů - 88 živých fotek nových Sony Ericssonů - Vyzkoušeli jsme GSM alarm - Philips 650: pět týdnů bez nabíječky. Stihli jste všechno? Pokud ne, je tu pro vás přehled nejúspěšnějších článků minulého týdne.
Nové Sony Ericssony na vlastní oči: první dojmy
Na vlastní oči viděli, do vlastních rukou uchopili a snad všechno důležité si zapamatovali... Přečtěte si poslední z řady článků o nových telefonech Sony Ericsson. Je nejrozsáhlejší a popisujeme první praktické zkušenosti s novými modely K500, Z500 a P910.

Srovnání megapixelových fotomobilů: Nokia 7610 vs. Sony Ericsson S700
Dvěma megapixelovými fotomobily, Nokií 7610 a Sony Ericssonem S700, jsme nafotili stejné scény a výsledné obrázky potom porovnali. Se kterým telefonem uděláte lepší fotografie? Který má větší možnosti nastavení?

88 živých fotek nových Sony Ericssonů
Na včerejší tiskové konferenci Sony Ericssonu nafotili všechny představené novinky a k tomu i nové příslušenství. Prohlédněte si detailní obrázky. Bonus: + fotografie Sony Ericssonu S700.

Karta Ovislink: pro GPRS bez mobilu (recenze)
Připojení notebooku k internetu pomocí mobilního telefonu je sice oblíbené, ale má svá úskalí. Daleko výhodnější je použítí datových karet, které jsou přímou součástí přenosného počítače. Jednu z nich jsme pro vás otestovali.

Vyzkoušeli jsme GSM alarm
Nedávno jsme psali o GSM alarmech jako o jednom z alternativních využití sítě GSM. Jeden takový GSM alarm jsme vyzkoušeli a přinášíme vám test a zkušenosti s provozem takového zařízení.

Philips 650: pět týdnů bez nabíječky (první pohled)
Také vás rozčiluje, že musíte každou chvíli dobíjet váš mobilní telefon? Pak se vám jistě velmi zalíbí nové véčko z dílny Philipsu, které se chlubí neuvěřitelnou výdrží pěti týdnů v pohotovostním režimu!

Univerzální nabíječka mobilů na tužkové baterie (minirecenze)
Léto je tady a s ním i čas dovolených, výletů a festivalů. Pokud se chystáte mimo dosah dvěstětřiceti voltů, mohla by se vám hodit univerzální nabíječka čerpající energii ze čtyř minitužkových baterií. Stojí jen 80 Kč.

Pošlete si textovku přímo z vašeho počítače (přehled programů)
Posíláním SMS zpráv přes internet jsme se již na MobilManii několikrát zabývali. Trochu jsme však opomenuli programy, které tyto služby velice usnadňují. Nabízíme vám proto jejich stručný přehled.

Můj mobil: Sony Ericsson T610
Sony Ericsson T610 patří mezi nejoblíbenější telefony vyšší střední třídy. Nabízí velké množství funkcí a po nedávném představení nových modelů značky je k mání za velice přívětivou cenu. Přečtěte si praktické zkušenosti v netradičně pojatém článku soutěže Můj mobil.

Můj mobil: Nokia 6230
Čtenářská recenze: Nokia 6230 se krátce po svém uvedení stala symbolem dokonalého manažerského telefonu. Mobil s konzervativním, neprovokujícím designem je maximálně vybaven a splní požadavky i těch nejnáročnějších uživatelů. Přečtěte si o zkušenostech jednoho z nich.

Váš názor Další článek: Sony Ericsson zlevňuje a má nové low-endy (přehled bleskovek)

Témata článku: Sony, , , Nokia 6230, Nokia 7610, Nokia 7610 Supernova, Philips 650, Sony Ericsson T610, Nov, Nedávné představení, Eri, Son, Pře, Přehled