Nové Sony Ericssony: oficiální fotogalerie

Sony Ericsson představil nové mobily v podobě dvojice véček Z600 a Z200. Dále low-endový kousek T230. Podívejte se, jak vypadají, a přečtěte si ve stručnosti, co umí.

Asi nejzajímavější novinkou je Z600, véčko, které má stejné funkce jako T610 či integrovaný foťáček. Má však dva displeje, což je u véček zvykem - jeden menší na horním krytu, větší, stejný jako u T610, uvnitř (jen je oproti T610 aktivní). Oba kryty, jak přední, tak zadní, jsou výměnné. Mobil váží 110 gramů, je tedy poměrně těžký a podle prvních odhadů také docela velký.

     

    

Druhou novinkou je Z200, rovněž véčko s designem hrušky. Už jen ze vzhledu je patrné, že mobil míří mezi mladou generaci. Oblé tvary připomínající hrušku jsou poměrně hezké, design je samozřejmě věcí názoru. Hmotnost je nižší než u Z600, nicméně necelých 100 gramů je stále mnoho. Má výměnný přední kryt, displej zobrazí oproti Z600 jen čtyři tisíce barev. Nechybí polyfonie, foťáček či hry.

     

   

T230 je již obyčejný mobil pro začínající uživatele. Mobil má barevný displej s čtyřmi tisíci, podporuje MMS (to je dnes už téměř standard), nechybí polyfonie apod. Zkrátka poměrně slušně vybavený mobil pro svou cílovou skupinu. Výhodou mobilu je nízká hmotnost, 79 gramů je slušné.

   

   

Více informací o všech mobilech najdete v tomto článku.

Diskuze (47) Další článek: Oskar spustil MMS. T-Mobile je však levnější

Témata článku: Sony, , , Foto, Eri, Tvar připomínající, Nov, F +, Son, Fotogalerie