Novinka: soubory a manuály na MobilManii

S novým layoutem a novou funkčností jsme také změnili náš archív souborů. Zatímco dříve šlo o nepraktické statické stránky, dnes můžete v naší databázové podobě vyhledávat, hodnotit, třídit podle data přidání, kategorie nebo značky mobilu.

Nové podoby naší databáze softwaru jste možná už někteří všimli. Ostatně spouštěli jsme ji přímo na ostré MobilManii a zde ji také dva dny plnili, abychom do databáze dostali všechny programy a manuály, které jsme tu měli dříve. Zároveň jsme přidali několik novinek. Ostatně, klidně se podívejte sami (odkaz na Soubory najdete také v horní liště).

V čem je tato databázová verze lepší? Umí

  • vyhledávat jakékoliv heslo (název mobilu, programu apod.),
  • třídit soubory podle data přidání, abecedy, oblíbenosti (hodnocení) a počtu stažení,
  • vybrat jen programy a manuály určené pro danou značku
  • a vybrat také jen soubory z dané kategorie.

Pokud tyto možnosti zkombinujete, lze vypsat např. manuály pro mobily Ericsson řazené podle počtu stažení nebo třeba programy pro vytvářené log a zvonění na mobilech Nokia vypsané podle počtu stažení. Všechny volba řazení jsou přístupné v roletkách na stránce s programy. Ve výpisu funguje stránkovník, takže mezi vypsanými programy se můžete velmi snadno pohybovat. Programy můžete také hodnotit podle užitečnosti, čímž pomůžete i dalším čtenářům.

Kdybyste měli jakoukoliv připomínku k provedení, můžete využít diskuse u tohoto článku, případně knihu přání a stížností.

 

Diskuze (9) Další článek: Eurotel dostal pokutu ve výši 48 milionů korun

Témata článku: , Manuál, MOBI, Novinka, Soubor, Man, Mobil, Nov