Novinka: Twist dobíjení přes SMS

Již od středy můžete dobíjet své Twist karty novým způsobem – prostřednictvím obyčejné textovky. Co pro to musíte udělat a kolik vás to bude stát se dozvíte v tomto článku.

Od středy 28. listopadu byl zahájen veřejný zkušební provoz nového způsobu dobíjení předplacených karet Twist - Twist dobíjení přes SMS. Dobít tímto způsobem lze Twist kartu snadno a odkudkoliv – pouhým odesláním jediné textové zprávy. Stačí jen mít platební kartu a provést úvodní registraci pro tuto službu ve vybraných bankomatech Komerční banky. V průběhu pilotního provozu se můžete registrovat pouze u dvou bankomatů Komerční banky v Praze – na ulici Dejvická a na  Václavském náměstí.

Po úspěšné registraci obdržíte na stvrzence z bankomatu číslo DPIN, s jehož pomocí pak můžete kdykoliv a kdekoliv dobít jakoukoliv Twist kartou odesláním textovky na číslo 5602 ve tvaru:

DOBIT_<DPIN>_<DOBIJENA CASTKA>_<DOBIJENE TELEFONNI CISLO>

Dobíjené telefonní číslo se uvádí pouze v případě, pokud dochází k dobíjení jiné Twist karty než z které je textovka odesílána, telefonní číslo se zadává bez první 0. Pokud chcete dobít vlastní Twist kartu nemusí se telefonní číslo zadávat. Dobíjet lze částky od 400 korun do 4 000 korun (částky musí být v celých korunách). Úspěšnost dobití je zdarma potvrzena na číslo odesílatele textovkou i na dobíjené číslo. Jako bonus získáte až do odvolání zdarma 10% z dobíjené částky.

K jednomu telefonní číslu může být registrována pouze jedna platební karta, ale na jednu platební kartu může být registrováno několik telefonních čísel.

Diskuze (41) Další článek: Efektní způsob, jak chránit mobily proti zlodějům

Témata článku: , , , , Novinka, Dobíjení, Nov, Pře