Novinky Eurotelu na červen

Bonusová letní nabídka Go – až 500 Kč na Go roaming. Eurotel Asistent je možné používat i při Go roamingu. Nová struktura portálu Juice. Eurotel nabízí nákupní úvěrovou kartu – Eurotel O.K. karta. Změna aktivačního poplatku pro smluvní zákazníky Eurotelu.
Bonusová letní nabídka Go – až 500 Kč na Go roaming. Eurotel Asistent je možné používat i při Go roamingu. Nová struktura portálu Juice. Eurotel nabízí nákupní úvěrovou kartu – Eurotel O.K. karta. Změna aktivačního poplatku pro smluvní zákazníky Eurotelu. Go zpoplatňuje dobíjení před operátory Go linky.

Bonusová letní nabídka Go – až 500 Kč na Go roaming

Go, značka předplacených služeb společnosti Eurotel, připravila od 1.června pro své zákazníky speciální letní bonusovou nabídku, v rámci které každý Go zákazník může získat kredit až 500 Kč na odchozí roamingové hovory a SMS. Za tímto účelem byla připravena speciální letní kolekce Go kuponů s prázdninovými motivy cestování.

Každý zákazník, který si koupí celou letní sérii Go kuponů, tedy hodnoty 300, 500, 1000, 2000 Kč, použije tyto kupony pro dobití svého Go telefonu v období 1.6. – 31.8.2001 a vyplní číslo Go telefonu který dobil, společně s čísly použitých Go kuponů z letní kolekce na speciálním letáčku, bude mu uhrazena částka až do výše 500 Kč za odchozí roamingové hovory a SMS zpráv.

Letáčky budou k dispozici ve všech značkových prodejnách Eurotelu, Go Shopech a u vybraných dealerů. Vyplněný letáček zákazník odešle na uvedenou adresu nebo vhodí do boxů připravených ve všech značkových prodejnách Eurotelu a Go Shopech. Tato bonusová letní nabídka je součástí celkové letní kampaně pro značku Go. Hlavním tématem kampaně bude jednoduchost přípravy a vlastního cestování s Go telefonem a službami, které nabízí. Podporou tohoto konceptu budou služby Eurotel Asistent, Juice, Go roaming a Go SMS roaming, který je možné používat již v 95 zemích po celém světě.

Eurotel Asistent je možné používat i při Go roamingu

Od 1.6.2001 mohou Go zákazníci využít volání na operátorské služby Eurotel Asistent i ze zahraničí při Go roamingu. Přístup ke službám Eurotel Asistent je ze zahraničí na telefonním čísle +4201188. Hovor je účtován jako standardní odchozí hovor při Go Roamingu do ČR, tzn. dle následujícího ceníku :

Destinace ČR a SR
ČR a SR 30,00
Evropa 40,00
Rusko 70,00
USA a Kanada 70,00
Ostatní země 110,00

Všechny ceny jsou uvedeny v Kč za minutu včetně DPH. Volání na Eurotel Asistent ze zahraničí pro zákazníky využívajících z některých tarifních programů Eurotel bude zprovozněno v průběhu následujících měsíců.

Nová struktura portálu Juice

Od poloviny května došlo ke změně struktury WAP portálu Juice společnosti Eurotel Praha, spol. s r.o. Změnu uvítají všichni, kdo Juice aktivně používají buď ve volném čase nebo pracovně. Na první pohled je viditelná větší přehlednost a s tím spojený jednodušší pohyb po menu a vyhledávání potřebných informací. Novinkou je první položka “Juice Top 10” obsahující uživateli Juice nejnavštěvovanější WAP stránky a dále nové zajímavé WAP stránky nebo WAP služby.

Na portálu Juice se dále objevují nové služby.

  • IQ hra – zábavná a dlouhodobá strategická hra o dobíjení území, která je první svého druhu v České republice. Podmínky a pravidla soutěže najdete na mobiljuice.iqmapa.cz
  • Gamesy – jednoduchých 18 her (karty, kostky, piškvorky, výherní automat, hledání min, apod). Podmínky a pravidla soutěže najdete na wapu při každé hře
  • AAA Auto Praha – aktuální nabídka vozů podle značky, typu a ceny
  • Annonce – aktuální inzeráty uveřejněné den před vydáním tiskové formy Annonce

Eurotel nabízí nákupní úvěrovou kartu – Eurotel O.K. karta

Společnost Eurotel Praha spol. s r.o. ve spolupráci s GE Capital Multiservis připravila novinku pro zájemce o nákup na splátky. Tou je nová O.K. karta, která je v barvách Eurotelu a nese jeho nové logo. O.K. karta je nákupní úvěrová karta fungující na principu revolvingového úvěru. Zákazník si volí výši pravidelné měsíční platby v rozmezí 500 až 3 750 Kč. Podle výše této platby získá úvěr ve výši až 75 000 Kč. Eurotel O.K. karta platí nejen v síti značkových prodejen Eurotelu, ale ve všech více než 5000 obchodech, které kartu akceptují . Lze tak na ní pořídit nejen veškeré zboží z nabídky Eurotelu, ale prakticky cokoliv a kdekoliv včetně dovolené. Navíc každý zákazník dostane při uzavření smlouvy o Eurotel O.K. kartě hodnotný dárek podle výše nákupu, kravatu, sportovní tašku, apod. Mobilní telefony a veškeré příslušenství je možné v současné době zakoupit na O.K. kartu v 87 značkových prodejnách Eurotelu na celém území České republiky. Všechny zmíněné prodejny O.K. kartu akceptují, téměř všechny ji také vydávají.

Změna aktivačního poplatku pro smluvní zákazníky Eurotelu

Od 1.6. 2001 se mění aktivační poplatek pro nedotovaný mobilní telefon od společnosti Eurotel z původních 1595 Kč na 495 Kč. Dále dochází ke změně aktivačního poplatku pro nedotovaný mobilní telefon v síti T!P z dřívějších 1.000 Kč na pouhou 1 Kč.

Go zpoplatňuje dobíjení před operátory Go linky

Od 1.června Eurotel zpoplatňuje dobíjení Go telefonů přes pracovníky Go linky. V případě, že zákazník Go zavolá na Go linku a bude požadovat dobití kreditu operátorem, bude mu po provedení nabití na jím uvedené číslo stržen z nabité částky Go kuponů poplatek ve výši 15 Kč. Dobíjení Go telefonů přes automatický hlasový konverzant na Go lince zůstává zdarma. Zákazníci mohou k dobíjení využít zdarma i ostatní způsoby navyšování kreditu na svých Go telefonech:
  • Technologií USSD, odesláním požadavku ve tvaru *102* 14-ti místný kód Go kupónu #.
  • On-line bezhotovostním nabitím na internetu – pro majitele účtů eBanky a platebních karet Juice Pay, CCS Contakt a Citicard (www.mobilgo.cz).
  • Zadání 14-ti místného kódu již zakoupeného Go kupónu na internetových stránkách Go (www.mobilgo.cz).
  • Zavoláním na Go linku *88 a nabitím přes hlasový automat.

Diskuze (19) Další článek: Týden: zázračné Oskarty za 500 Kč, Sony CMD-J5 bez antény existuje!

Témata článku: , , , Euro, Červ, Hodnotný dárek, Nov, Annonce, Novinky, Červen, Euro &