Novinky U:fona na duben

U:fon nabízí od dubna ke svému fofr internetu nový modem s externí anténou za výhodnější cenu. Tu ale potom doplatíte ve vyšších paušálech.

I nejmladší operátor U:fon připravil na měsíc duben pro své zákazníky několik novinek v oblasti mobilního vysokorychlostního přístupu k internetu. Do 31. května probíhá akce, v rámci níž si zákazníci mohou pořídit modem k fofr internetu o dva tisíce levněji. Tuto částku ale zaplatí na zvýšeném měsíčním paušálu. Operátor nově nabízí zákazníkům také možnost pořídit si za 1 Kč U:fonův fofr internet a modem společně s vybraným notebookem v síti prodejen Electro World. Datovou nabídku doplňuje U:fon o nový USB modem Axesstel MV110, který začíná prodávat od 7. dubna a doplňuje tak portfolio zařízení ke službě U:fonův fofr internet.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
USB modem Axesstel MV110 s externí anténou

Akční cena za modem, ale vyšší paušál

První nová nabídka U:fona se týká zájemců o rychlý mobilní internet. Do dnešního dne si zákazníci mohli pořídit USB modem s dotovanou cenou 2 999 Kč (smlouva na 24 měsíců) s měsíčním paušálním poplatkem za U:fonův fofr internet 594 Kč. Od dnešního dne si může zájemce zvolit variantu modemu se smlouvou na 24 měsíců za 999 Kč, s navýšením paušálního měsíčního poplatku na 699 Kč. Jednoduchá matematika stačí na to, aby si každý spočítal, že U:fonovi se za dva roky snížená cena za modem bohatě vrátí. Nižší jednorázový poplatek za modem a následně vyšší měsíční paušál je ale dobrou variantou pro ty, kdo nechtějí najednou vydávat větší množství peněz.

Na zákazníky, kteří uvažují o koupi počítače s internetem, zacílil U:fon v dubnu svou další nabídku. K vybraným notebookům zakoupeným v prodejnách Electro World mohou zákazníci získat U:fonův fofr internet a modem za 1 korunu (se smlouvou na 24 měsíců) a paušálním poplatkem 699 Kč. Je ale nutné omezit se na výběr notebooku z uvedeného sortimentu.

Surfování, volání i SMS

V nabídce k fofr internetu se objevuje nové zařízení s externí anténou. USB modem Axesstel MV110L poskytuje zákazníkům připojení k internetu technologií CDMA2000 1xEV-DO Rev A a současně nabízí možnost volání a posílání SMS zpráv. Měla by se tak zlepšit konektivita v oblastech na hranici dosažitelnosti signálu. Dobrou zprávou je, že operátor bude dodávat anténu k tomuto modemu zdarma.

Klepněte pro větší obrázek
Mapa pokrytí U:fonovým signálem

Modem podporuje vysokorychlostní připojení k internetu se snadnou instalací pro PC či notebook, možnost hlasového volání prostřednictvím SW aplikace a sluchátek (obojí součástí dodávky), odesílání SMS zpráv, oproti stávajícím modelům díky baterii také příjem hovorů bez nutnosti připojovat modem k počítači a možnost práce s kontakty díky synchronizaci s MS Outlook. Nedotovaná cena zařízení je 4 999 Kč nebo 2 999 Kč při uzavření smlouvy na 24 měsíců s paušálem fofr internetu za 594 Kč. Nová akční nabídka s úpisem na dva roky snižuje cenu modemu na 999 Kč, ale navyšuje měsíční paušál více než o stokorunu na 699 Kč. Reálná rychlost fofr internetu od U:fona se pohybuje u downloadu 400-700 kb/s, upload probíhá rychlostí 200-400 kb/s.

Diskuze (41) Další článek: Prodejci mobilů, dejte o sobě vědět

Témata článku: , , F +, Snížená cena, Duben, Nov, Fon, Novinky, Jednoduchá matematika, Microsoft Outlook