Nový HTC Desire HD: displej o velikosti 4,3"

Nový HTC Desire HD má moderní operační systém Android a obrovský displej o velikosti 4,3". Dnes jej můžete vyhrát v soutěži s HTC.

Dostali jsme nápad vytvořit chytrý telefon s jedinečnou technologií.

Nová verze HTC Sense přináší několik zásadních inovací ve světě smartphonů. Umožňuje zálohovat kontakty a data, či kontrolovat obsah telefonu pomocí speciálního dálkového ovládání při jeho ztrátě nebo krádeži. Zajímavá je i funkce lokalizace, pomocí které si lze stáhnout mapy dle aktuální potřeby. Umožňuje i stahování zahraničních map, díky čemuž již na vaší dovolené nezabloudíte.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Mezi další vychytávky HTC Desire HD patří zvuková podpora Dolby Mobile, která svou kvalitou velmi výrazného, čistého a prostorového zvuku nabízí bohaté multimediální zážitky. Ty navíc můžete přenášet bezdrátově na váš televizor a podělit se tak o vaše fotky a videa se svými přáteli a rodinou.

Soutěž o HTC Desire HD

Model HTC Desire HD je ideálním zařízením pro prohlížení multimédií díky displeji o velikosti 4,3 palce, jehož předností je výborná ostrost a vysoká energetická výdrž během nepřetržitého používání.

V telefonu nechybí ani několik senzorů, které například dokážou deaktivovat hlasitost vyzvánění otočením aparátu displejem směrem dolů a stejně tak zde nechybí bezdrátové připojení přes Wi-Fi, podpora rychlých datových přenosů nebo bluetooth.

Telefon lze plně používat do 5 sekund od zapnutí, kdy vás hned na začátku ohromí kvalitní display s výborným podsvícením. Za zmínku stojí i 8MPx fotoaparát s funkcí autofocus, detekcí obličeje a s excelentním dvojitým LED bleskem, který zaručí výbornou kvalitu fotek při zhoršených světelných podmínkách.

HTC Desire HD – to je velký displej, atraktivní hliníkový design a mnoho překvapivých funkcí.

Více informací, včetně technických parametrů, najdete na www.htcfans.cz

Chcete HTC Desire HD vyhrát? Zúčastněte se naší soutěže. Třeba právě na Vás se usměje štěstí. Pro účast v soutěži klikněte ZDE.

…protože nepotřebujete dostat telefon, ale aby telefon dostal vás…

Další článek: Vyluštěte si křížovku na Samsungu Wave

Témata článku: HTC, , , HTC Desire, HTC Desire HD, Děs, ? Displej, Nov, HD displej, Displej, Nepřetržité používání, DESI, Velikost, HD +, HD + displej