Nový Philips 350 je určen pouze mladým

Pokud jste se zúčastnili zajímavé akce s Philipsem, možná se vaše fotografie objeví i v novém modelu mobilního telefonu Philips 350. Telefon si právě s fotografiemi rozumí nejlépe. Uživatelé se mají na co těšit, měl by se totiž ukázat za příjemnou cenu.

Zanedlouho bude oficiálně představen nový mobilní telefon Philips 350, který bude již druhým počinem francouzské značky v nové řadě charakterizované sloganem „Things To Do Your Thing“. Prvním byl model Philips 530, který jsme vám představili jako možného „zabijáka“ oblíbeného modelu Sony Ericsson T610. Nová zábavná řada (kategorie) mobilních telefonů pod značkou Philips je určena mladým uživatelům, kteří ji dokáží využít k dokreslení své osobnosti, ale také pro zábavu nebo jako komunikační prostředek. Alespoň podle reklamních slov výrobce.

Uvedení novinky doprovázela zajímavá akce ze strany výrobce. Ten vyzval fanoušky značky, aby zasílali zajímavé fotografie, obrázky, kresby či jinou grafiku. Nejlepších sto zaslaných výtvorů se potom objeví přímo v novém telefonu a jejich autoři vyhrají zmiňovaný mobilní telefon. Výherců je tedy rovná stovka – přesně tolik, kolik obrázků bude v novince uloženo. Některé výherní obrázky můžete spatřit zde.

Teď se vraťme k samotnému telefonu. Ten je poměrně drobný a štíhlý, což nejlépe dokládají jeho rozměry 106 x 46 x 17 mm a jeho hmotnost pouhých 75 gramů. Displej není tentokrát tak barevný jako u další novinky s označením 530, ale vystačí si s paletou 4 096 barev. Což ovšem není žádný handicap. Barvičky se budou určitě hodit a to nejen kvůli podpoře MMS zpráv, ale hlavně kvůli přídavnému foťáčku. Mezi další lahůdky v nabídce funkcí můžeme zařadit podporu Java aplikací nebo připojení technologií GPRS třídy 10. 

Detailní parametry nového mobilního telefonu Philips 350 budou k dispozici až po oficiálním představení během několika následujících dnů. Předpokládaná cena novinky je 130 až 140 Euro, tedy něco okolo 4 500 Kč.

Obrázek pochází z webu Mobile-Review.com

Diskuze (5) Další článek: Diskuse: jak jste spokojeni s datovým tarifem Eurotel Data Nonstop?

Témata článku: Philips, Philips 350, Philips 530, Sony Ericsson T610, Zajímavá akce, Nov, Komunikační prostředek, Phil