Nový program O2 Extra: slevy, výhody a tisícové úspory

Burgery, levnější benzín a ošacení. To jsou taháky nového programu O2 Extra. Startuje brzy a bude pro všechny, dle operátora vám ušetří balík.

Od 3. září mohou zákazníci O2 čerpat v rámci nového věrnostního programu řadu výhod, respektive slev u vybraných partnerů. Například Royal menu v restauracích McDonalds (sendvič Royal, střední nápoj, střední hranolky) za 79 Kč, slevu 1 Kč na litr benzínu i nafty u čerpacích stanic Agip či dvakrát do měsíce 25% slevu na jeden kus oblečení v řetězci C&A.

Pozitivní je, že vstupenkou do programu je prostě a jednoduše pevné či mobilní telefonní číslo O2 včetně služebních telefonů či připojení k internetu xDSL. Geograficky vzato můžete slevy uplatnit na 750 místech naší vlasti.

Klepněte pro větší obrázek
Program startuje už za pár dní, majitelé smartphonů se mohou těšit na speciální aplikace

Kompletní přehled partnerů a slev najdete v tomto dokumentu (PDF), na své si přijde každý. V nabídce jsou výhody od zábavy, přes jídlo a oblečení až po cestování a operátor slibuje, že program se bude rozrůstat. Využívání Extra výhod je dle O2 jednoduché - zákazník si vybere výhodu, o kterou má zájem a odešle bezplatnou SMS s klíčovým slovem. Na zadané číslo následně obdrží unikátní kód, po jehož předložení může zvolenou výhodu využít.

Čtyřčlenná rodina může ušetřit téměř 22 tisíc korun ročně

Dle O2 se nový program opravdu vyplatí. Čtyřčlenná rodina s dvěma malými dětmi může prý ušetřit přes dvacet tisíc ročně, jak přesně ale operátor už neuvádí. Říká jen, že jde o modelový případ rodiny, která nakupuje volnočasové aktivity, vybavení domácnosti a oblečení. A pozor, zoufat si nemusí ani „modelový“ aktivní senior, který díky programu ročně ušetří kolem sedmi tisíc korun.

Pro majitele chytrých telefonů jsme navíc připravili speciální mobilní aplikaci, která usnadňuje čerpání výhod - umožňuje filtrování nabídek podle momentální potřeby, například jen na jídlo nebo zábavu. Aplikace také ukáže zákazníkovi cestu k jeho výhodě na mapě,“ dodává ředitel marketingu Jiří Dvorjančanský.

Klepněte pro větší obrázek
Seznam partnerů, popis výhod a počet míst, kde je lze čerpat

Mobilní aplikace O2 Extra výhody bude k dispozici od 3. září 2012 pro všechna zařízení s operačními systémy Android a iOS. Verze pro chytré telefony se systémem Windows Phone bude ke stažení od 10. září. Výhodou aplikace je, že ji lze nainstalovat i do chytrých telefonů v síti konkurenčních operátorů - stačí, aby zákazník využíval například domácí internet od O2, a aplikace se všemi výhodami mu bude k dispozici.

Nový program dostal také speciální webové stránky, najdete je na této adrese (klasicky) a zde pro mobil.

Diskuze (22) Další článek: Samsung Ativ S je nádherný a Nokii přidělá vrásky

Témata článku: , , , , , Program, Extra, Modelový případ, Nový program, Čtyřčlenná rodina, Nov, Pro +, Tisíc, Tis