Nový VR Moto Mod přemění modulární Motoroly na brýle virtuální reality

Známý „leaker“ Evan Blass na Twitteru odhalil další připravovaný modul Moto Mods pro modulární Motoroly Z. Doposud uvedené Moto Mods byly vždy v podobě nacvakávacího krytu, ovšem novinka má přinést výraznou změnu. VR Moto Mod sice stále nacvaknete na telefon, ovšem spolu s ním i zbývající část brýlí určených pro virtuální realitu.

Nový modul bude kompatibilní s platformou Daydream, takže v něm vložený telefon poslouží jako promítací plátno virtuální reality. Brýle mají výřez pro fotoaparát, což je u Moto Mods běžnou praxí, na druhou stranu to nevypadá, že by brýle fotoaparát skutečně nějakým způsobem využívaly. Vše jsou ale zatím pouze spekulace, takže nakonec ještě můžeme být příjemně překvapeni.

Motorola má v červnu představit nové modulární Moto Z3 a Moto Z3 Play, pro které mohou být nový brýle primárně určeny. Díky zpětně kompatibilitě Moto Mods však brýle budou moci využít i starší smartphony řad Moto Z a Moto Z2.

Lenovo na MWC ukázalo zajímavý Moto Health Mod:

Zdroj Twitter

Váš názor Další článek: Komunikátory nejsou mrtvé. Čeká nás návrat klávesnic do mobilních zařízení?

Témata článku: Lenovo, Motorola, , , , , , , , , , , , Lenovo Moto Z, Lenovo Moto Z Force, Lenovo Moto Z Play, Motorola Moto Z2 Force, Motorola Moto Z2 Play, Realita, Modul, Pře, Zbývající část, Promítací plátno, Výrazná změna, Druhá strana