O2 má nové tarify. Přidávají mobilní internet, pro mladé až 5× za stejnou cenu

O2 představuje novou tarifní řadu Data určenou především těm, kteří se svým mobilem žijí především na internetu. Zájemce čekají dvě volby – v prvním kole si vybere tarif se 4, 10 nebo 20 GB za cenu 349, 499, resp. 799 Kč, ve druhém kole můžete polovinu datového objemu (po celé dva roky trvání smlouvy) vyměnit za jednorázovou dotaci 4 000 Kč na telefon nebo notebook.

U nejnižšího tarifu se kvůli dotaci vzdáte poloviny datového objemu, jehož hodnota za dva roky naskáče na 4 188 Kč. Můžeme to tedy považovat za lehce nevýhodné splátky. U vyšších tarifů však dotace zůstává na hodnotě 4 000 Kč, ale vy už za ni zaplatíte 5 998, resp. 9 588 Kč.

Volání je u těchto tarifů drahé: 3,50 Kč za minutu. Pokud přece jen nějaké volání plánujete, lze za 100 Kč přikoupit balík 60 minut. SMS přijde na 1,50 Kč. Důležitá poznámka: internet v těchto tarifech funguje i v zahraničí (tedy v EU zdarma).

Nové tarify O2 Data nahradí starší nabídku mobilního internetu pro mobily a tablety. Pro jejich stávající uživatele se nic nemění, mohou však přejít na nové tarify.

5× více pro mladé

Pěkný update dostaly tarify O2 [:kůl:]. Operátor v tiskové zprávě tvrdí, že je jedinou změnou pětinásobné navýšení FUP limitu, na obrázku však uvidíte, že to platí jen pro vyšší z tarifů. Nižší si datově také polepšil, v násobcích dokonce ještě více, ale také je o stovku dražší.

Pokud srovnáme Zlatá O2 Data 10 GB a O2 kůl 10 GB, oba s cenou 499 Kč měsíčně, má druhý jmenovaný 120 volných minut a bezplatné SMS v síti O2 navíc. K jeho získání však musíte doložit věk do 26 let.

Diskuze (14) Další článek: Herní Nubia Red Magic zaspala dobu. Kampaň na IndieGogo naráží na nezájem

Témata článku: , , , , , , , Hey, Poznámka, Vysoký tarif, Nový tarif, Jediná změna, Nov, První kolo, Důležitá poznámka, Celý rok, Tarif, Tisková zpráva, Pro +, Datový objem, MOBI, Stejná cena, Nejnižší tarif