O2 od září krátí promo akci na Internet v mobilu

Balíček Internet v mobilu (IVM) je od srpna prakticky nutností každého byť i svátečního surfaře u O2. Zcela neomezený datový balíček vyjde na přijatelných 150 Kč měsíčně, respektive 40 Kč týdně v případě majitelů předplacených karet. Oněch sto padesát korun měsíčně je vlastně nejnižší cena i v porovnání s konkurencí, ale při současném systému zpoplatnění dat zároveň téměř nutnost.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Majitelé chytrých telefonů se dnes už bez dat neobejdou a určitě není náhoda, že nejvíce mobilně brouzdají majitelé iPhonů

Bez IVM se totiž stačí připojit jen 8× za měsíc a to už jsme na 160 Kč, jelikož jeden desetiminutový blok nyní vyjde na 20 Kč. Nicméně, mám špatnou zprávu pro všechny surfaře, kteří využívali akci na zkoušku datového balíčku. Od 1. září operátor razantně zkrátí dobu, po kterou si mohou noví zákazníci IVM bezplatně vyzkoušet, a to ze tří měsíců na jeden.


cake-ico.jpg

Čtěte také: Nové účtování dat u O2: 10 minut za 20 Kč

Můžete ušetřit, ale 10 minut je nová nejmenší účtovací jednotka a bez datového balíčku tak můžete zaplatit mnohem více než využijete.


Takže, pokud jste akci na tři měsíce surfování na svém čísle ještě nevyužili, teď je ten pravý čas. Aktivaci můžete provést jednoduše přes SMS, stačí poslat textovku ve tvaru IVM na číslo 999 181. Pro deaktivaci pak SMS ve tvaru D IVM na stejné číslo. Akci lze na každém čísle využít jen jednou, pokud už jste akci využili a chcete balíček aktivovat znovu, pošlete SMS ve tvaru A IVM1 opět na číslo 999 181. A ještě malá poznámka pro majitele předplacených karet: pokud v den obnovy nemáte dostatečný kredit, služba se pozastaví a vy máte sedm dnů na dobití kreditu, pak se ji systém pokusí znovu aktivovat.

Diskuze (44) Další článek: Eltrinex Free24: Skype plnokrevník (test)

Témata článku: , , , , MOBI, Září, Promo, Pro +, Stejné číslo, Zář, Cake, KII, Mobil