O2 pošle zdarma až tři předplacenky s tisícovkami SMS

Je libo 12 000 SMS zdarma? Můžete je mít, stačí si pravidelně dobíjet a dávat pozor na operátorské obezličky. SIM karty pošle O2 zdarma poštou.

O2 rozdává své předplacené karty ve velkém. Chcete až tři nové SIM se SMS bonusem v podobě tisícovky textovek? Žádný problém, stačí vyplnit webový formulář a operátor vám předplacenky zašle poštou. Nabídka má samozřejmě řadu háčků, předně se váže zase jen k novým číslům, zdarma lze SMSkovat jen do vlastní sítě, dále je bonus podmíněn dobitím a konečně i při pravidelném dobíjení se ze „speciální“ O2 karty stane do roka a do dne zase jen obyčejná předplacenka.

Pokud ale máte přátele v síti O2 (jinak platíte za SMS nelidských 2,60 Kč) a propíše s nimi stovky textovek každý měsíc, pak se vám nabídka jistě vyplatí. Tedy za předpokladu, že jste ještě neobjevili alternativní komunikační kanály jako je Facebook a či Instant Messaging, které sosají jen data a přes Wi-Fi jsou tedy úplně zdarma.

Klepněte pro větší obrázek
Bezplatných předplacenek si můžete z webu O2 objednat kolik chcete. V jedné objednávce pošle operátor až tři kusy

Jen aby bylo vše jasné: na nové kartě je nastaven tarif Na!Hlas a pokud chcete bonus v podobě 1000 SMS do vlastní sítě, musíte každý měsíc dobít alespoň 200 Kč. Pokud jednou nedobijete včas, výhoda zaniká. A pokud budete dobíjet hezky svědomitě každý měsíc, po prvním roce příděl SMS skončí tak jako tak.

Chcete zkusit služby konkurence? Předplacenou kartu zdarma vám zašle i T-Mobile

Na kartě si můžete nastavit jeden z tarifů Na!Víc, které sice nejsou zrovna nejlevnější, ale při pravidelném dobíjení získáte krom textovek ještě některou ze čtyř zvýhodněných služeb. Tedy zde zase platí jiná podmínka – dobíjet alespoň 300 Kč měsíčně. Dobití se ale nevylučují, takže když dobijete za tři stovky, splníte si tím i podmínku pro získání bezplatných SMS.

Dále připomínám, že na předplacenkách je nulový kredit, takže bez dobití si ani neškrtnete. Před případnou objednávkou doporučuji ještě pro jistotu pozorně pročíst odpovědi na nejčastěji kladené otázky. Ceník tarifů Na!Víc přikládám níže v tabulce:

TarifNa!PišteNa!Hlasvýhody Na!víc (dobití za 300 Kč)
volání do sítě O26,60 / 8,25 Kč*5,50 / 6,86 Kč*SMS o víkendech do mobilní sítě O2 za 0,50 Kč
volání do ostatních sítí6,60 / 8,25 Kč*5,50 / 6,86 Kč*volání o víkendech do mobilní sítě O2 za 0,50 Kč
SMS1,90 Kč2,60 Kčvolání mimo špičku (od 20:00 do 8:00) do mobilní sítě O2 za 0,50 Kč
MMS5,90 Kč5,90 Kč
Hlasová schránka3 Kč3 KčO2 Internet v Mobilu Start za týdenní paušál 20,- Kč
*přepočtená minutová sazba zohledňující vliv účtování.

 

Diskuze (36) Další článek: Smutek před Apple Story, květiny, svíčky a vzkazy pro Steva

Témata článku: , , , , , , Webový formulář, Pře, Tisícovka, Žďár, Tis, Tisíc, Routes