O2 přináší anketu Dance Music Awards 2007 se soutěží

Jestliže se alespoň trošku zajímáte o taneční hudbu, zúčastněte se ankety Dance Music Awards 2007, která probíhá pod záštitou O2, a můžete tak vyhrát řadu skvělých cen.

Prvním způsobem jak lze získat jednu z řady cen, je hlasování pro vašeho oblíbence. Hlasování probíhá v několika kategoriích, například můžete zvolit nejlepšího českého či zahraničního DJ anebo třeba také nejlepší hudební projekt. Svou volbu je zapotřebí uskutečnit na webových stránkách www.dancemusicawards.cz do konce tohoto měsíce. Vylosovaní hlasující mohou získat prodloužený víkend i s ubytováním, poukázku na nákup oblečení, profesionální Djský mixpult a mnoho dalších cen. Hlasování není podmíněno používáním určitého operátora.

Soutěž o vstupenky na vyhlašovací párty Dance Music Awards 2007, která se koná 18. dubna v Praze, mohou již vyhrát pouze zákazníci mobilního operátora O2, kteří si stáhnou reálné zvonění „David Guetta – Love Is Gone“ z nové speciální kategorie reálných vyzvánění, jež je zaměřena právě na tuto anketu. Dvě vstupenky získává každé dvacáté objednání zmíněné melodie, lístky jsou k dispozici pro prvních deset výherců. Soutěž končí 31. března. Výherce bude o své výhře vyrozuměn telefonicky.

Váš názor Další článek: Garmin Atlas Czech 7: první mapa i pro náklaďáky (srovnání)

Témata článku: , , , První způsob, Prodloužený víkend, Dan, Awards, Soutěž, Hudební projekt