O2 připravil dvě nové SMS soutěže

Všem svým zákazníkům připravil mobilní operátor O2 dvě zcela nové SMS soutěže o hodnotné ceny.

První soutěž je zaměřena na hokejové fanoušky, protože pro tři výherce jsou připraveny letenky, poukaz na pobyt v Moskvě a lístky na hokejový šampionát pro dvě osoby. Dále je možné vyhrát podepsané reprezentační dresy nebo dárkové předměty s hokejovou tématikou. Celkem se dostane na 90 výherců.

Pokud vás tato SMS soutěž zaujala, tak stačí odeslat textovou zprávu ve tvaru HRAJU na číslo 999248 a poté odpovídat správně na otázky v co možná nejkratším čase. Cena za jednu odeslanou zprávu je 3,50 Kč. Podrobná pravidla soutěže najdete zde.

Poukázka do obchodů Rock Point v hodnotě 20 000 Kč je hlavní výhrou v druhé SMS soutěži. Dalšími cenami jsou rovněž poukázky na nákup do stejné obchodní sítě v hodnotách 15 000 Kč, 10 000 Kč nebo 1 000 Kč, dohromady pro 10 šťastlivců.

Zapojení do soutěže je rovněž jednoduché, opět stačí odeslat textovou zprávu, do které je zapotřebí napsat odpověď na otázku, kdo je hlavní hrdina Java hry Ztraceni a poslat na číslo 999244. Cena jedné soutěžní zprávy je 5,95 Kč. Šance na výhru se zvyšuje větším množstvím odeslaných soutěžních zpráv. Podrobná pravidla soutěže jsou k dispozici zde.

Obě dvě soutěže jsou platné až do konce března.

Diskuze (6) Další článek: Helio Heat aneb Samsung s touchpadem

Témata článku: , , , Soutěž, Nov