O2 Volej domů: neomezené volání za dvacku

Přesně tak, jak jsme předvídali v páteční Bleskovce, stalo se. Mobilní operátor O2 spustil novou službu s názvem Volej domů, která nabízí za týdenní paušální poplatek volání na vybraná čísla po celý den zdarma. Tato služba je vlastně vylepšením služby Volejte třem kamarádům zdarma, která byla v platnosti do konce září.

 Volání bez minutových sazeb  týdenní paušál
 na jedno pevné číslo 

 22,61 Kč

 na jedno mobilní číslo ve vlastní síti

 49 Kč

 jedno pevné a dvě mobilní čísla ve vl. síti

 59 Kč

 dvě nebo tři mobilní čísla ve vl. síti

 59 Kč

Nový doplněk si mohou aktivovat paušální zákazníci i předplacenkáři. Za týdenní poplatek 22,61 Kč (19 Kč bez DPH) můžete volat neomezeně na vybrané číslo do pevné sítě a pokud si připlatíte, můžete si k tomu přidat až dvě další čísla do mobilní sítě O2, případně si nechat po vzoru letní akce tři mobilní čísla do sítě O2 pro volání v rámci týdenního paušálu.

Podmínky služby:

Zákazník může vyměnit třetí číslo ve skupině maximálně jednou za sedm dní od poslední změny, jinak bude změna účtována částkou 49 Kč. Pokud si zákazník sníží počet čísel ve skupině ze tří na dvě, tak zaplatí také poplatek 49 Kč. U paušálních zákazníků se doporučuje provádět změny čísel ve skupině nebo deaktivace služby vždy na začátku zúčtovacího období, jinak budou všechny hovory naúčtovány.

Pokud zákazník využívá některé další služby O2, které jsou postaveny na zvýhodněném volání na vybrané číslo, nemůže pro tato čísla používat Volej domů.

Aktivace služby:

Odesláním textové zprávy ve tvaru DOMU telefonní číslo(a), které si přejete aktivovat na číslo 999235

Deaktivace služby:

Odesláním textové zprávy ve tvaru DOMU D telefonní číslo(a), které si přejete deaktivovat na číslo 999235

Podrobné informace najdete zde

Diskuze (40) Další článek: TomTom Go 910: stodolarové zlevnění

Témata článku: , Pevné číslo, Neo +, Volání, Domů, Vole, Neo