O2 vytvoří síťové zázemí na megakoncertě Madonny v Praze

Desítka zaměstnanců z útvaru provozu a údržby sítí společnosti Telefónica O2 pracuje od počátku tohoto týdne na zasíťování Přírodního amfiteátru Chodov. Na tomto místě totiž přesně za týden proběhne největší koncertní událost letošního roku v České republice - vystoupení královny popu Madonny.

Společnost Telefónica O2 dostala za úkol vytvořit komunikační zázemí Madonně i celému jejímu týmu. Na základě jejich požadavků bude na místě koncertu k dispozici 24 telefonních linek s přímou volbou, tlačítkovými aparáty a službou call waiting. Připraveno bude také 10 faxových analogových telefonních linek s tónovou přímou volbou a 14 DSL linek s přenosovou kapacitou 8 Mbps / 512 kbps včetně modemů.

"S poskytováním telekomunikačních služeb v rámci velkých jednorázových akcí jako jsou koncerty, festivaly či sportovní události máme bohaté zkušenosti. Tento servis jsme zajišťovali například na letošní Davis Cupu v Ostravě nebo na O2 Sázavafestu, říká Ing. Petr Slováček, viceprezident pro provoz společnosti Telefónica O2 Czech Republic a s úsměvem pokračuje: "Musím ale dodat, že psát či volat by bylo zbytečné - telefonní číslo na Madonnu nikomu neprozradíme!"

Do Prahy se Madonna vrací po 3 letech od dvou vyprodaných koncertů v Sazka Aréně. V České republice se však letos představí královna popu v rámci megakoncertu pod širým nebem. " Je to pro mne poprvé. Nikdy dříve jsem neprodloužila koncertní turné. Jsem šťastná, že mohu být zpět na cestě, navštívit místa, kde jsem nikdy nebyla, a vrátit se na místa, která miluji." říká Madonna.

Turné "Sticky & Sweet" vidělo v roce 2008 neskutečných 2 350 285 fanoušků v 58 městech. Prodeje vstupenek trhaly rekordy po celém světě - jen 650 000 lístků bylo prodáno na jihoamerickou část turné. V roli speciální hosta se na turné " Sticky & Sweet 2009" představí jedna z nejdůležitějších postav moderní klubové scény Paul Oakenfold, který remixoval skladby The Rolling Stones, Madonny, U2 a mnoha dalších. Paul Oakenfold patří mezi největší DJská jména světa a během letošního roku se chystá vydat nové album "Pop Killer".

Diskuze (9) Další článek: Tržby T-Mobilu poprvé v historii překonaly Telefóniku O2

Témata článku: , , Zázemí, Mad, Síto, Mega +, Sít, Síť, Waiting, Analogový telefon, Mega