O2: zprávy do mobilu zdarma

Zpravodajství iDNES

Společnost Telefónica O2 Czech Republic přináší od 1. dubna všem svým zákazníkům možnost vyzkoušet si mobilní verzi zpravodajského portálu iDNES po celý měsíc zdarma. Zákazníkům stačí zaslat SMS ve tvaru IDNES ZDARMA na číslo 999888. Poté obratem obdrží zprávu s odkazem na bezplatný portál. Po kliknutí na tento odkaz se dostanou přímo na domovskou stránku idnes.cz na O2 Active. V mobilu jsou jim k dispozici všechny rubriky zpravodajského portálu idnes.cz, na které jsou zvyklí z internetu.

Na mobilním zpravodajském portálu iDNES nabízí zákazníkům Telefónica O2 spoustu zajímavých rubrik. „Právě se stalo“ přináší on-line aktuální dění na domácí i zahraniční scéně. S rubrikou „Domácí“ získají zákazníci přehled o tom, co se děje v České republice, v „Zahraniční“ pak o situaci ve světě. Seriózní zprávy o financích naleznou zákaznicí pod rubrikou „Ekonomické“. „Magazíny“ přinášejí zajímavé články z oblíbených internetových stránek, zákulisní informace ze světa celebrit pak „Bulvár“. Rubrika „Sport“ přináší sportovním nadšencům informace ze světa sportu, včetně online reportáží. „Počasí“ nabízí přehledy na aktuální den i dlouhodobé výhledy meteorologické situace. S portálem O2 Active tak budou mít zákazníci široké spektrum aktuálních informací vždy po ruce přímo ve svém mobilu.

Televize v mobilu

Živé televizní zpravodajství mohou vlastníci mobilních telefonů sledovat kdekoliv a v jakoukoliv dobu přímo na displeji mobilu prostřednictvím služby Mobilní TV. V nabídce je v současné době sedm televizních kanálů - ČT1, ČT2, ČT24, TV Prima, hudební stanice TV Óčko, Eurosport a Meteo TV. Služba je přístupná buď na portálu wap.o2active.cz nebo objednáním pomocí SMS ve tvaru MOBILNITV na číslo 999888. Cena včetně poplatků za přenesená data je 20 Kč za den, týdenní přístup vyjde na 75 Kč a za měsíc uživatelé zaplatí 150 Kč.

Tisková zpráva Telefónica O2 Czech Republic

Diskuze (4) Další článek: Šuškanda: Vodafone získá exkluzivní práva na prodej iPhonu v Evropě

Témata článku: , , , Eurosport, MOBI, Žďár, Mobil, Zprávy, Online reportáž