O2TV už má 40 000 zákazníků a rychle roste

Zatímco na začátku května hlásil operátor O2 překročení hranice 30 000 uživatelů, k dnešnímu dni už je to 40 000. Během tří měsíců tak přibylo rovných 10 000 nových zákazníků využívajících služby O2TV - televize po pevné lince v digitální kvalitě.

Zájem zákazníků roste nejen díky výhodnému balíčku O2 Duo a Trio, které kombinují digitální televizi, vysokorychlostní internet a volání zdarma. Ale také z důvodu chystaného vypínání analogového signálu pozemního vysílání, které budou muset řešit v podstatě všechny domácnosti.

Letní nabídka

Aby se rychlý nárůst nových zákazníků nezastavil ani v příštím měsících, připravil O2 navíc obvyklou motivační akci pro nové zákazníky. Při objednávce služby do konce srpna s programovou nabídku O2TV Zábava, získáte 50 % slevu na první tři měsíce užívání této služby. O2TV Zábava nabízí 24 televizních programů a 17 rozhlasových stanic v digitální kvalitě. Další akce se týká programů Děti plus nebo Dokumenty plus, pokud si je zákazník objedná do konce srpna 2007, bude mu za ně po dobu tří prvních měsíců účtována 1 Kč.

Krom nedávného rozšíření programové nabídky o nové kanály (Travel Channel, National Geographic Wild, Cartoon Network) je pro O2TV plusem možnost pronájmu set-top-boxu za pouhou 1 Kč měsíčně. A od začátku července 2007 také možnost sledovat pilotní vysílání ČT1 ve vysokém rozlišení (HDTV).

Váš názor Další článek: Na převzetí Tele Atlasu TomTomem vydělal i Navteq

Témata článku: , , Zákaz, Zak, Rychlý nárust, Cartoon Network