Oblíbená hra Mafia i pro mobilní telefony

Na úspěch české počítačové hry Mafia nyní navazuje její mobilní obdoba s názvem Mafia SMS City. Už téměř týden mohou hráči soutěžit o zajímavé ceny.

Illusion Softworks jsou tvůrci úspěšné hry z mafiánského prostředí - Mafia. Na vánoce pro vás připravili její mobilní odnož s titulem Mafia SMS City. Jedná se SMS hru pro velký počet hráčů. Hra je zajímavá tím, že nerozhoduje náhoda nebo počet odeslaných textovek. Nemusíte mít ani hbité prsty nebo výbornou paměť. Ve hře uspěje ten, kdo se nejlépe dokáže vcítit do všech ostatních protihráčů. Cílem hry je totiž nalézt takovou cestu mezi startem a cílem, která je nejkratší a současně si ji nevybral žádný jiný hráč.

Ve hře se opět setkáte s taxikářem Tommym Angelem, který vás možná dovede k hlavní ceně. Tou je speciální vydání hry Mafia, která kromě hry samotné (samozřejmě v češtině) obsahuje i stylové doplňky – tričko, brýle, kovový zapalovač a skutečnou mapu Lost Heaven. 

Do hry se zapojíte zasláním textovky ve tvaru .MAFIA na číslo 777 11 55 99. Důležitá je tečka před textem.

Pohyb po mapě města Lost Heaven je jednoduchý – stačí vždy zaslat textovku se jménem požadovaného stanoviště. Pohybujete se vždy o jedno pole. Velmi důležité je sledovat stránku hry na adrese www.iw.cz/mafia/live, kde naleznete všechny minulé tahy a jejich výsledky. Na stejné stránce zjistíte i svou aktuální polohu.

Přihlášení do hry je zdarma, platíte pouze odeslané textovky podle svého operátora.
Na závěr jeden tip ze stránek provozovatele - Při přihlašování do hry můžete ušetřit jednu SMS a přímo zvolit první tah. Za .MAFIA napište mezeru a kód stanoviště, kam se chcete vydat. Např.: .MAFIA KOSTEL. Mezi .MAFIA a kód stanoviště nezapomeňte vložit mezeru.

Diskuze (2) Další článek: Siemens S55 a Bluetooth: dokonalý pár?

Témata článku: , , Pro +, Mobil, MOBI, Mobilní odnož, Hra, První tah, Vydání hry, Mobilní telefon, Telefon