Obrázky prototypu LG G6 potvrzují tenké rámečky a plochý displej

Je skoro jisté, že LG na veletrhu v Barceloně představí vlajkový model G6. Jeho předpokládanou podobu známou z dříve uniklých renderů teď podpořily snímky prototypu, které zveřejnil portál Droid Life.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Prototyp zatím vypadá celkem nevzhledně, ale ve finální podobě by se z něj mohl vyloupnout pěkný smartphone s tenkými rámečky okolo displeje (foto: droid-life.com)

Na fotkách vidíme poměrně ranou fázi prototypu s přiletovanými kabely pro testování funkčnosti. Některé prvky už se ale měnit pravděpodobně nebudou. Jde o plochý displej s netradičním poměrem stran 2 : 1 a 2K rozlišení.

Tělo obepíná kovový rámeček s patrným USB-C konektorem. Na zádech, jejichž finální materiál ještě není známý, vidíme duální fotoaparát a čtečku otisků. Pokud bude chtít LG zachovat vyměnitelnou baterii, budou záda z plastu. Zařízení by ale mělo být voděodolné, což výrobce pravděpodobně zajistí unibody tělem, které by mohlo být kovové.

Diskuze (1) Další článek: Číňané chtějí ohromit výkonem, upravují svoje mobily kvůli benchmarkovým testům

Témata článku: LG, , , , , , , , , LG G6, Obr, ? Displej, Droid Life, Kovový rámeček, Pot, Ideální smartphone, F-Droid, Displej, Rám, Pro +