One A9: takto má vypadat budoucnost HTC

Záchranný plán HTC se rozjíždí a první model se jmenuje HTC One A9. Vrcholný výkon odsouvá na druhou kolej, špičkové materiály a design zůstávají.

Společnosti HTC jde o hodně. Ekonomické výsledky jsou tragické a vzhledem k tomu, že telefony jsou prakticky to jediné, co produkuje, tak hraje o svoji budoucnost. Jedním z klíčových modelů, který má současný stav zvrátit, je HTC One A9.

O jeho příchodu se spekuluje už několik týdnů, díky OnLeaks teď známe jeho podobu (resp. podobu jeho makety). Bude to znít jako novinářské klišé, ale také vidíte tu podobu s iPhonem 6/6s? Tento model má stavět na precizně zpracovaném kovu a perfektním designu. Výbava je proti špičkovým modelům One M9/9+ slabší (Snapdragon řady 6xx, 2 GB RAM, fotoaparáty 13/4 MPx).

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

To samo o sobě není špatná zpráva, záležet bude na tom, kolik si HTC za novinku řekne. Pokud se spekulace nemýlí, netradiční virtuální premiéra proběhne 20. října a můžete předpokládat rychlý start prodeje, aby si One A9 co nejvíce užila předvánočních nákupních žní.

Diskuze (17) Další článek: Samsung Z3: Tizen, který navštíví Evropu [preview]

Témata článku: HTC, , HTC One, HTC One (E8), HTC One (M8), HTC One A9, HTC One M9, Klíčový model, Budoucnost, Špatná zpráva, Současný stav, Takt