OnePlus představí model 6T o den dřív. Kvůli Applu

Na konec října jsou naplánovány ještě dvě významné premiéry mobilních zařízení. Shodně 30. října mělo čínské OnePlus ukázat vlajkový smartphone 6T a zároveň Apple představit novou generaci tabletů iPad. Aby se ale nestalo, že „Američané ukradnou Číňanům show“, rozhodlo se OnePlus uspíšit premiéru o den.

Klepněte pro větší obrázek

Na oficiálním fóru OnePlus to oznámil šéf značky Pete Lau. Nový smartphone OnePlus 6T se světu ukáže v pondělí 29. října 2018 v 16 hodin českého času. Přece jen keynote Applu je pokaždé mimořádná událost, které média věnují velkou pozornost. OnePlus tak nejspíš správně vyhodnotilo, že aby se jeho produktu dostalo náležité novinářské péči, je potřeba novinku představit jiný den.

Nepříjemnosti možná čekají na ty, kdo se rozhodli navštívit tiskovou konferenci OnePlus osobně. Firma totiž i tentokrát dala možnost zúčastnit se keynote fanouškům a příznivcům značky. Výrobce na fóru uvedl, že pokud jim vzniknou v souvislosti se změnou data dodatečné náklady na ubytování nebo dopravu, firma je uhradí.

Teaser na nové OnePlus 6T:

Diskuze (15) Další článek: RECENZE: Samsung Galaxy Watch — Tak si představujeme evoluci, novinka je ve všech směrech lepší

Témata článku: Oneplus, , , , , , Šéf značky, Mobilní zařízení, Pete Lau, Český čas, Značka, Pře, Vlajkový smartphone, Den D, Nová generace, Fórum, Dodatečný náklad, Velká pozornost, Mode, Oficiální fórum, Říjen, Model