OnePlus vkročí do segmentu chytrých hodinek. Představí je začátkem roku 2021

Pete Lau, ředitel společnosti OnePlus, na svém Twitteru potvrdil, že brzy dojde k představení chytrých hodinek s logem 1+. A to po pěti letech od doby, kdy výrobce s představou hodinek koketoval natolik, že vzniklo i několik designových návrhů. Ovšem tehdy je šéfové firmy zametli pod stůl a soustředili se na smartphony. Začátkem příštího roku by však měla nastat velká změna. OnePlus se mimo smartphonů konečně vydá i do segmentu chytrých hodinek.

Chytré hodinky má dnes ve svém portfoliu snad každý významnější mobilní výrobce, nás však bude zajímat to, zda OnePlus vsadí na Wear OS nebo se pustí do neprobádaných vod a vsadí na jiný či výrazně upravený operační systém?

Podle dřívějších spekulací mělo OnePlus ke stávající podobě Wear OS výhrady, takže je možné, že společně s Googlem pracují na nepatrně uzpůsobené verzi tohoto systému pro nositelná zařízení. Nové hodinky by měly spatřit světlo světa v březnu, a to boku modelů OnePlus 9 a One Plus 9 Pro. Žádné bližší hardwarové detaily hodinek pod hlavičkou OnePlus zatím nejsou známy.

OnePlus už nabízí i zcela bezdrátová sluchátka Buds Z:

Via Engadget

Diskuze (9) Další článek: Exynos 2100 ve vícejádrovém testu Geekbench 5 poráží Snapdragon 888

Témata článku: Oneplus, , , , , , , Buds Z, The Weekend, Pete Lau, Začátek roku, Segment, Via Engadget, Výrobce,