OneSimCard: internet v mobilu po celém světě bez obav

S kartami OneSimCard si zavoláte prakticky všude po světě a velkou výhodou je příchozích volání i SMS zdarma. Nové země v portfoliu jsou Írán, Irák a Afghánistán, ale významnější novinkou je možnost využívat služby GPRS ve více než 50 zemích světa.

OPEN SIM Screenshot 2008-10-09_10-42-00.png 
Takhle vypadá logo služby OneSimCard

Můžete namítnout, že i my si můžeme u našich operátorů aktivovat roaming a volat a datovat skoro všude, kde je signál GSM. Tou hlavní výhodou OneSimCard jsou ale ceny, díky kterým si jejich zákazníci nemusí lámat hlavu nad tím, odkud a kam právě telefonují. Nyní tedy byla nabídka rozšířena o mobilní internet pomocí GPRS s odůvodněním, že zákazníci stále více toužili mobilní data využívat podobně jednoduše a levně, jako u telefonování.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Působivý seznam zemí, ze kterých si zavoláte a jeden z mnoha příkladů, kolik se dá s OneSimCard ušetřit

Pořízení OneSimCard se ale vyplatí pouze těm, kteří cestují a volají skutečně hodně, na běžné telefonování z dovolené se podobné řešení nevyplatí. Pokud vás nabídka zaujala, navštivte web OneSimCard, kde se o produktu dozvíte více. Líbí se mi, že nabídka není limitovaná pouze pro zákazníky z USA, ale je dostupná celosvětově.

Diskuze (32) Další článek: Aktuálně o mapách Tele Atlasu pro Česko a Slovensko

Témata článku: , , Svět, Mobil, Írán, MOBI