Operátoři slaví 100 let republiky. Dárky dostanete vy

T-Mobile oslaví 100 let republiky soutěží. Jmenuje se „Párty století“ a její princip je jednoduchý. Každý týden až do konce října operátor vyhlásí jednu tipovací otázku spojenou s dvaadvacetiletou historií T-Mobilu v ČR. Zúčastnit se můžete v aplikaci Můj T-Mobile (Android/Apple iOS) nebo na facebooku. Nejpřesnější tipaře operátor odmění jednou ze stovek cen:

  • balíček StreamOn na měsíc zdarma
  • 1 GB mobilních dat na měsíc zdarma
  • volné vstupenky na fotbalový zápas Česko-Slovensko
  • chytré hodinky Samsung Galaxy Watch

Zákazníci s T-Mobile TV mohou navíc soutěžit o balíčky HBO. Na facebooku je připravená soutěž o limitovanou edici PS4 Game of Thrones. V posledních 10 říjnových dnech získá sto nejrychlejších předplacenkářů 100% kreditu navíc (při dobití v aplikaci Můj T-Mobile). Navíc celý měsíc lze stahovat 10 nejoblíbenějších československých hitů v uvítacích tonech zdarma.

Více na: www.t-mobile.cz/100let

O2

„Modří“ sto let od vzniku první Československé republiky oslaví speciálními sekcemi v O2 Knihovně a O2 Videotéce. Zákazníci tam najdou vybrané české e-knihy s 50% slevou a filmy (v říjnu s třetinovou slevou za 30 korun) věnované československé historii posledních sta let.

Nabídku doplňuje zvýhodná nabídka telefonů, která je v říjnu zaměřená na značku Honor – například model 7A mohou zákazníci k novému tarifu získat za jednu korunu. Symbolickou stokorunovou slevu nabídne O2 po celý říjen na všechny kryty, pouzdra a tvrzená skla.

Takhle budete stoletou kampaň potkávat na internetu:

 

Diskuze (8) Další článek: Android v září 2018: ani stopa po koláči

Témata článku: , , , , , , , , , , Chytrá hodinka, Nejpřesnější tip, Celý říjen, Dar, Game of Thrones, DOS, Sto let, Česká republika, Nabídka telefonů, Fotbalový zápas, Aplikace, Balíček, SLA, Thrones, Operátor