Oppo Find X3 Photographer Edition sází na retro design starých foťáků

Oppo představilo novou verzi svého vlajkového smartphonu Find X3 Pro. Ta nese přídomek Photographer edition a přináší design připomínající staré retro fotoaparáty díky kombinaci stříbrného hliníku umělé kůže na zádech. Přesto je telefon voděodolný v rámci normy IP68.

Výbava telefonu je ovšem stejná jako u původního model v čele s 6,7“ AMOLED displejem s QHD+ rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí. Stejný je i procesor Qualcomm Snapdragon 888 a jedinou paměťovou konfigurací 16 + 512 GB. Nechybí opět duální baterie s kapacitou 4 500 mAh s podporou 65W drátového a 30W bezdrátového dobíjení.

Prémiové balení s příslušenstvím

Překvapivě i fotoaparáty zůstaly stejné. Je tu hlavní 50Mpx snímač Sony IMX766 o velikosti 1/1,56" a se clonou f/1.8, a to s podporou optické stabilizace. Opět je zde i 50Mpx ultraširokáč a 13MPx teleobjektiv. Pro velmi blízké snímky pak slouží 3MPx mikroskopická kamerka až s 60× přiblížením. Selfie kamerka v průstřelu displeje pak nabízí špičkových 32MPx. Fotoaparát je však opatřen několika speciálními barevnými filtry.

Výhodou telefonu je však prémiové balení vyrobené z kovu ve kterém kromě telefonu dostanete také originální kryt vyrobený ve stylu telefonu, bezdrátová sluchátka a poutko za které si telefon s krytem můžete přichytit na ruku. Telefon je také prvním zařízením, které dostane systém ColorOS 12, který se v příštích týdnech rozšíří do dalších zařízení Oppo a nově i OnePlus. Telefon v Číně, kde byl představen, bude stát 6 500 juanů, tedy cca 26 500 Kč (bez daně).

Oppo Find X3 Pro Photographer Edition:

Diskuze (5) Další článek: Evolveo má hloupý telefon s chytrým stojánkem. Senioři ho tak snadno nezašantročí

Témata článku: , , , , , , , , , F +, Telefon, Finda, EDI, Oppo finda, Výbava telefonu, Qualcomm Snapdragon, Foťák, Ret,