Oppo N1: jednoduše geniální otočka [MWC]

Na Barcelonském výstavišti jsme si prohlédli Oppo N1, které je zajímavé absencí čelní kamerky. Když se chcete vyfotit, otočíte si tu zadní.

Co je tak unikátní na tomhle tabletofonu, si asi všimnete až na druhý pohled. Nemá čelní kameru. To protože je hlavní kamera uložená v otočném modulu, a tak stačí jednoduchý pohyb a už míří přímo na uživatele. Už žádné kompromisy při pořizování populárních „selfies“. Není to ale jen o dvou polohách, fotit můžete kdekoliv v rozmezí 180° otočky, vždy v plnotučných 13 MPx, už žádné kompromisy při použití polotučné čelní kamerky.

Klepněte pro větší obrázek 

Oppo N1 ale není jen o jednom neobvyklém triku, neurazí ani zbytek výbavy. IPS displej patří k tomu nejlepšímu mezi smartphony, procesor Qualcomm Snapdragon sice není v nejsilnější specifikaci, ale slaboch to rozhodně není.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Oppo N1 není žádný drobeček. Na fotce vidíte jeho 5,9" displej ve srovnání s HTC One a jeho 4,7".
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 
Vtipné, jednoduché, funkční. Proč tohle nedělá více výrobců? Že by konstrukční komplikace, tedy vyšší výrobní cena a další věc, která se může pokazit?

Líbí se vám tahle exkluzivitka? Oppo N1 můžete koupit oficiálním evropském e-shopu za 449 eur (16GB varianta, za větších 32 GB připlatíte rozumných 30 euro).

Diskuze (11) Další článek: Logbar Ring: po telefonech a hodinkách přijdou chytré prsteny

Témata článku: Oppo, , HTC One, HTC One (E8), HTC One (M8), Oppo N1, Oppo N1 32GB, OTO, Hlavní kamera, Opp, Gen,