Oskar a registr zmeškaných hovorů

Megarecenze Siemensu M55 - Americká Nokia 3300 vypadá úplně jinak - Jedeme s mobilem do Španělska - Eurotel nabízí aktivaci za pouhou korunu - Jedeme s mobilem do Rakouska - a další články uplynulého týdne.

Sobota

Diskuse: používáte více SIM karet najednou?
Každý operátor nabízí něco, kvůli čemu u něj stojí za to zůstat. Můžou to být levné textovky, zajímavá nabídka volných minut či výhodné datování. Kolik SIM karet využíváte? Máte zkušenosti s více operátory?
19.7.2003, Tomáš Votruba

Pátek

Panasonic GD67: příjemné překvapení (zkušenosti)
S modelem GD67 vypálil Panasonic před časem rybník všem svým konkurentům. Za rozumnou cenu nabídl mobil s barevným displejem a celou řadou zajímavých funkcí. Jaké jsou mé zkušenosti po půlročním používání?
18.7.2003, Lukáš Gilánik

Sony Clie PEG-UX50: božský to výtvor
Sony dnes představila svůj nejnovější počin na platformě Palm OS. Jedná se o nádherný model Clie PEG-UX50, který klidně nahradí i notebook. Má integrované Bluetooth a také WiFi. Jediné co neumí, je telefonování.
18.7.2003, Marek Turoň

Dáma a Piškvorky: první on-line hry pro mobily
Jste hraví a rádi soupěříte s ostatními? Česká společnost Cotopia Wireless přinásí první on-line herní platformu. Ať už jste kdekoli na světě, prostřednictvím GRPS a Javy si můžete zahrát s kýmkoliv a zdarma.
18.7.2003, Tomáš Votruba

Čtvrtek

Americká Nokia 3300 vypadá úplně jinak
Sympatický hudební mobil Nokia 3300 si pomalu získává nejedno srdce z řad budoucích evropských uživatelů. Na americký trh však vstupuje s odlišným designem. Která z variant je povedenější? Musíte rozhodnout sami!
17.7.2003, Marek Turoň

t-zones má tři nové sekce
T-Mobile rozšířil obsah portálu t-zones. Ten se roztrostl o další tři sekce. První novinka je určená všem příznivcům kapely Rolling Stones, další se týká Charlieho andílků a poslední hudební stanice MTV.
17.7.2003, Marek Turoň

Jedeme s mobilem do Španělska (téma týdne)
Další z častých letních letovisek našich spoluobčanů je Španělsko, a to jak jeho kontinentální část, tak Kanárské ostrovy či Baleáry. Prosluněné pláže, historické památky a nádherná příroda. Za kolik budeme volat?
17.7.2003, Martin Zikmund

Poradna: za kolik kupujete dobíjecí kupóny?
Vybrali jsme další aktuální dotaz z naší Poradny. Našeho čtenáře zajímá, jestli lze Oskartu 400 pořídit levněji než za 379 Kč. A co ostatní předplacenky? Spousta čtenářů určitě používá Twist či Go.
17.7.2003, Tomáš Votruba

Středa

Eurotel nabízí aktivaci za pouhou korunu
Během prázdnin lze s Eurotelem výrazně ušetřit. Můžete získat aktivaci za korunu, zdarma dva paušály a zlaté číslo. Pokud navíc přivedete nové zákazníky, můžete mít až 180 minut zdarma. Akce je časově omezena.
16.7.2003, Marek Turoň

Oskar rozdává bonusy k tarifům nové generace
Pokud si u Oskara pořídíte jeden z trojice tarifů Řekni mi, Povídej nebo Nezavěšuj, máte možnost vybrat si z nabídky speciálních bonusů. Zdarma můžete mít SMS zprávy, WAP, loga, hry a další služby.
16.7.2003, Tomáš Votruba

Jedeme s mobilem do Německa (téma týdne)
V dalším dílu našeho seriálu zavítáme do sousedního Německa, které se stává čím dál častěji cílem prázdninových výletů našich spoluobčanů - poslední dobou hlavně za nákupy. Jak je to s roamingem v Německu?
16.7.2003, Martin Zikmund

Poradna: kupujeme mobil do čtyř tisíc!
Dnes zahajujeme sérii zajímavých dotazů, které vybíráme z naší Poradny. Několikrát do týdne vybereme jeden, který může být přínosem pro vás pro všechny. Navíc doufáme, že tazateli pomůžete.
16.7.2003, Tomáš Votruba

Úterý

Vyplatí se koupit kapesní počítač? (seriál)
Dnešní povídání o kapesních počítačích je určeno těm čtenářům, kteří ještě kapesní počítač nevlastní. Jaké funkce a schopnosti PDA nabízí? Vyplatí se nemalá investice? Bude vám PDA užitečným společníkem?
15.7.2003, Jiří Kuruc

Oskar a registr zmeškaných hovorů
Eurotel i T-Mobile nabízí službu, díky níž nepotřebujete hlasovou schránku a přesto víte, kdo vám volal v době, kdy jste byli mimo signál. Tuto službu lze s trochou štěstí používat u Oskara.
15.7.2003, Petr Broža

Jedeme s mobilem do Rakouska (téma týdne)
Posledním ze sousedních států, o kterém zatím nebyla řeč, je Rakousko. To láká především svými horami a malebnými jezery. Za kolik a s kým tedy můžete telefonovat při cestách mezi horami?
15.7.2003, Martin Zikmund

Alternativy osudu aneb budoucnost NMT
(SK) Někomu se možná může zdát, že osud sítě NMT, běžící na frekvenci 450 MHz, je zpečetěný. Jako ve většině případů, i zde platí, že tam kde je vůle, tam je i cesta. Ta spočívá v přestavbě sítě.
15.7.2003, časopis Živě

Hlasujte a vyhrajte Sony Ericsson P800!
Se společností Sony Ericsson a časopisem Mobility jsme připravili soutěž o zajímavé ceny. Pokud správně odpovíte na následující otázky, můžete vyhrát špičkový komunikátor Sony Ericsson P800 či roční předplatné Mobilit.
15.7.2003, Tomáš Votruba

Pondělí

Megarecenze Siemensu M55: Němec čeří stojaté vody
Siemens M55 byl představen na letošním CeBITu a v Česku se začal prodávat koncem června za necelých sedm tisíc. Má takřka shodné vybavení jako starší S55, hezčí design, lepší displej a také blikající diody. Sedm kapitol, sto dvacet obrázků!
14.7.2003, Petr Broža

Jedeme s mobilem do Řecka (téma týdne)
Kromě pevniny patří k Řecku i řada ostrovů, z nichž největší a nejnavštěvovanější je Kréta. Všichni čtyři řečtí operátoři však pokrývání ostrovů a dokonce i moře zvládají poměrně dobře. Kolik za to zaplatíte?
14.7.2003, Martin Zikmund

BACGraph: měříme alkohol na Pocket PC
Nyní v létě si mnozí z nás pochutnají na zlatavém moku. Za jak dlouho můžeme usednout s klidným svědomím za volant? S tímto nelehkým úkolem nám pomůže BACGraph. Jednoduchý program, který vás ochrání od pokut.
14.7.2003, Jiří Kuruc

Váš názor Další článek: Diskuse: používáte více SIM karet najednou?

Témata článku: , Nokia 3300, Panasonic GD67, Siemens M55, Sony Ericsson P800, Kanárské ostrovy, Dnešní povídání, Zmeškaný hovor, Oskar, Hovor, První novinka, Evropský uživatel