Oskar dává novým firemním zákazníkům Nokii 3120 zdarma

Tisková zpráva

Podnikáte a chtěli byste zdarma pořídit mobilní telefony svým zaměstnancům? Zkuste to s Oskarem. Ten prodlužuje úspěšnou letní nabídku pro firemní zákazníky, kde můžete získat i několik mobilních telefonů zdarma. Navíc oproti minulé nabídce bude Oskar v srpnu nabízet hodnotnější mobilní telefon.

Každý firemní zákazník s písemnou smlouvou, který si pořídí 50, 150, 300 nebo 500 Naplno a vybere si jakýkoliv mobilní telefon za zvýhodněnou cenu, dostane navíc k další SIM kartě s některým z uvedených tarifů mobilní telefon Nokia 3120 zdarma.

Nokia 3120

Nokia 3120 v elegantním kovovém provedení je tří-pásmová, obsahuje, JAVA hry, animované spořiče, internetový prohlížeč a další užitečné funkce.

Zákazník v rámci nabídky „Nokia zdarma“ získá ke každému mobilnímu telefonu, který si vybere jako benefit z Oskarovy Přestupové sady[1] pro firemní zákazníky, model Nokia 3120 zdarma. Celkový počet všech mobilních telefonů však nesmí překročit počet nově zakoupených SIM karet. Ke každému telefonu tedy patří jedna SIM karta. Pokud si zákazník například pořídí 4 SIM karty, může ke 2 telefonům za zvýhodněnou cenu získat zdarma 2 modely Nokia 3120.

Prodloužená nabídka platí od 2.8. do 31.8.2005. Bližší informace naleznete na www.oskar.cz/business

Diskuze (7) Další článek: Nová „šílenost“ od Pantechu: véčko s horizontálním displejem

Témata článku: Nokia, , Nokia 3120, Nokia 3120 classic, Zákaz, Firemní zákazník, Nov, Oskar, F +, Zak, Dav, Žďár