Oskar: Dohoda a Slyším Vás definitivně končí!

Oskar včera oznámil, že od července přestane nabízet „výherní“ tarify Slyším Vás a Dohoda s Oskarem.

Na webu Oskara se dnes objevila tato informace:

Oskarovy smluvní tarify Slyším Vás a Dohoda s Oskarem budou v nabídce do 30. června letošního roku, kdy jejich roli převezmou nové cenové plány „Odepiš“ a „Mezi námi“ představené na sklonku května. Stávající majitelé Dohody s Oskarem či Slyším Vás mohou svůj tarif beze změn používat i nadále. Nabízí se jim však kdykoliv možnost přejít zdarma na jeden z nových tarifů, které pro celou řadu zákazníků znamenají výhodnější alternativu.

Zákazníci, kteří mají zájem o původní tarify Dohoda s Oskarem a Slyším Vás, je mohou zakoupit do 30.6.2002 ve všech Oskarových distribučních místech.

K nahrazeních původních cenových plánů novými tarify Odepiš a Mezi námi došlo v souladu se zněním Pověření ke zřizování a provozování veřejné mobilní telekomunikační sítě podle normy GSM a k poskytování mobilních telekomunikačních služeb, které příslušejí k této síti vydaného Českým telekomunikačním úřadem. O změnách v nabízených tarifech včetně podrobného zdůvodnění cenových změn byl ČTÚ předem informován a vzal tyto změny na vědomí.

MobilMania komentuje

Oskar už před několika týdny stáhl tarify Slyším Vás a Dohoda s Oskarem ze svých webových stránek a přestal je navenek nabízet. Domnívali jsme se, a také napsali v článku, že  podle licenčních podmínek operátor musí tyto tarify nabízet až do konce příštího roku. Hned se však ozvali z Oskara, že nemáme úplně pravdu, takže jsme už jen čekali na další změny.

Zatímco nový tarif Odepiš je velmi slušnou náhradou za starší Slyším Vás, Dohodu s Oskarem nelze přímo srovnávat s novinkou Mezi námi. Podívejte se na srovnání v tomto článku.

Co z toho plyne? Pro stávající majitele Dohody s Oskarem a Slyším Vás zatím celkem nic, Oskar tyto tarify stále nabízí. Pokud si je ale chcete aktivovat, máte čas už jen do konce června.

Diskuze (145) Další článek: Samsung SGH-N600: test stříbrného střízlíka (test)

Témata článku: , , , Vaš, Def, Oskar,