Oskar nabízí od dnešního dne nové předvolby

V kurzu je zejména předvolba 0777, kterou začne (začal) Oskar na lince Oskar Kontakt nabízet ráno v osm hodin. Chcete hezké číslo na přání? Pak musíte být hodně rychlí.
O nových předvolbách jsem na MobilManii už psal nedávno. Oskar dnes vydal tiskovou zprávu, v níž všechny naše informace potvrdil a přidává něco navíc. Jak to tedy bude?

Poperte se o číslo

Stejně jako EuroTel a Paegas i Oskar dostal od Českého telekomunikačního úřadu přidělenou novou předvolbu kvůli liberalizaci českého telekomunikačního trhu – hrozná slova, že? Zatímco EuroTel má předvolbu 072, Paegas dostal 073 a Oskar, kupodivu, 077. Poslední číslo předvolby si operátoři mohou libovolně dosadit. U Oskara se nejvíce nabízí sedmička – kdopak by nechtěl hezké číslo začínájící na 0777, třeba 0777 777 777? I takové číslo si můžete objednat dnes po osmé hodině na lince Oskar Kontaktu, 0800 177 117. Musíte ale být rychlí – vsadím se, že hezká čísla budou brzy rozebrána.

Předvolba 0777 je určena tarifním programům. Oskarta bude mít, stejně jako u ostatních operátorů, vlastní předvolbu, 0776. Zde se nabízí zase čísla jako 0776 776 776 nebo 0776 766 766 apod. I tato čísla si můžete objednat na lince Oskar Kontakt. Ode dneška také jsou nová čísla Oskaret a tarifů distribuována na obchodní místa, zatímco čísla začínající na 0608 budou postupně stahována.

Předvolba 0778 je pak vyhrazena pro majitele současných předvoleb 0608. Ty Český telekomunikační úřad garantuje do roku 2010, konrétně do září, kdy bude nutné všechny předvolby 0608 přehodit na 0778. Stejně tak budou zrušeny předvolby 060x u ostatních operátorů.

Poznámka: 25. září 2002 budou zrušeny u předvoleb počáteční nuly. U Oskara se pak setkáte s předvolbami 608, 776 a 777. Důvody pravděpodobně opět souvisí s již tolikrát omílanou liberalizací telekomunikačního trhu.

Za dva nebo pět tisíc

Pro vás je asi nejdůležitější zpráva fakt, že již ode dnešních osmi hodin můžete směle volat na Oskarkontakt a objednávat čísla s novými předvolbami. Kdo bude pohotový, může chytit velmi zajímavé číslo. Samozřejmě číslo na přání není zdarma a platí se za něj dva tisíce, u obzvlášť hezkých čísel až pět tisíc. Které číslo je zlaté a které ne, ví jen u Oskara – tam vám řeknou, kolik si za dané číslo budete muset připlatit.

V prodejních místech budou nabízená čísla samozřejmě zdarma. Jakákoliv tam nabízená čísla totiž nepatří mezi ta vyvolená; pro ně si musíte zavolat. Bohužel, ani hezká čísla Oskaret nebudou zdarma. Platí pro ně stejná pravidla jako pro čísla tarifů, takže pokud chcete super číslo, budete platit.

Diskuze (19) Další článek: Týden: operátoři mění ceny, nové mobily

Témata článku: , , Oskar, Poslední číslo, Nov, Zajímavé číslo, Pře,