Oskar pro firmy: ceny, nabídky

Oskar nedávno spustil svou speciální nabídku pro firemní zákazníky. Chcete znát konkrétnější nabídku? Do 15. května máte šanci přijít k mobilu téměř zadarmo.
Nedávno Oskar představil své služby pro velké zákazníky; základní informace jsme už na MobilManii zveřejnili.

Programy Business jsou určeny pro všechny právnické osoby – tedy firmy i drobné živnostníky. Jedinou podmínkou pro získání této zvýhodněné nabídky je nutnost vlastnit – nebo chtít vlastnit – minimálně pět karet SIM s některým z Oskarových tarifů Volám málo, Volám často a Volám stále. Pokud chcete Oskarty nebo Slyším Vás, nejste pro Oskara byznys zákazníkem a zvýhodněné nabídky jeho služeb nemůžete využít.

Co můžete získat

Pokud již máte mobilní telefony a potřebujete jen karty SIM, máte o starost méně. Pokud mobilní telefony potřebujete, můžete si zakoupit kterýkoli telefon z Oskarovy nabídky. Cena, kterou za přístroj zaplatíte se určuje podle počtu aktivovaných SIM karet a podle délky smlouvy, kterou s Oskarem uzavřete (je tedy smluvní). Nemusíte také mít stejný počet telefonů jako karet SIM. Toto řešení je výhodné ve firmě, kde si telefon bere ten, kdo jej zrovna potřebuje.

Něco Extra?

Za zvláštní příplatek (400 Kč k Volám málo, 150 Kč k Volám stále) k běžnému tarifu můžete také získat speciální službu Oskar Extra, díky které budete moci volat na jakýkoli mobilní telefon v síti Oskar za velmi výhodnou cenu 2 Kč za minutu. Při pořizování tarifů jako velký zákazník také neplatíte žádnou zálohu na roaming, slevu získáte také na doplňky k mobilům jako jsou nejrůznější nabíječky, hands-free sady – a to 10 procent na originální příslušenství a 25 procent na Oskarovo příslušenství.

Zdarma budete dostávat každý měsíc také podrobné vyúčtování a pokud již máte telefonní číslo u jiného operátora, u Oskara budete mít číslo stejné – jen s Oskarovým předčíslím. Podrobné výpisy si však můžete prohlédnout i na Internetu třeba v půli měsíce a nemusíte tak čekat až na vyúčtování. Pokud k Oskarovi přejde vaše firma, dostanete speciální nabídku i pro své rodinné příslušníky, aby mohli být s vámi stále v kontaktu.

Vždy po ruce

Nejjednodušší je Oskarovi zavolat nebo vyplnit speciální formulář, který najdete na jeho stránkách www.oskarmobil.cz. Protože je Oskar všude, přijede za vámi jeho zástupce, který navrhne a spočítá, jaké tarify pro vás budou nejvýhodnější. Do 15. května můžete dokonce získat mobilní telefon zdarma. Přesněji za každých 5 aktivovaných SIM karet dostanete mobilní telefon za 1 korunu!

Oskar již nabízí služby pro velké zákazníky a přichází s docela výhodnou nabídkou. Také jako jediný z českých operátorů zveřejnil nabídky pro tyto zákazníky na svých webových stránkách. Možnost získání mobilu zdarma je v našich krajích neobvyklá a speciální doplněk tarifů Oskar Extra také není k zahození.

Diskuze (6) Další článek: Mobily ve škole povoleny!

Témata článku: , , , Oskar, Pro +, F +, Speciální formulář,