Oskar se přejmenoval (přehled bleskovek)

Oskar se přejmenoval - Eurotel: nové balíčky jen pro vybrané - Nový Sony Ericsson nebo jen koncept designéra? - Co musíte mít na svém symbianovém telefonu - Sony Ericsson K500i od října u Eurotelu
Oskar se přejmenoval
Z obchodního rejstříku zmizela společnost Český Mobil, která provozuje síť Oskar. Místo ní se zde objevila nová firma Oskar Mobil. O záměru operátora sjednotit značky – název sítě a firmy – se mluvilo už dlouho. Starší název Český Mobil, který se uvádí třeba na fakturách, totiž uživatelům téměř nic neřekne a nedovedou si ho spojit s Oskarem.

Nový Sony Ericsson nebo jen koncept designéra?
Na webu SEmania vyšel článek s obrázky mobilního telefonu, který se tváří jako připravovaný Sony Ericsson. Je zde dokonce i obrázek plakátu s naznačeným způsobem otvírání a překlápění displeje.

Eurotel: nové balíčky jen pro vybrané
Eurotel od října začne svým vybraným zákazníkům nabízet dva speciální balíčky. Program SMS Mini jim za 100 Kč nabídne 100 SMS, jedna zpráva tedy vyjde na korunu. Balíček Minuty Mini v hodnotě 100 Kč skrývá 33 minut na vnitrostátní volání, každá minuta tedy stojí zhruba tři koruny.

Sony Ericsson K500i od října u Eurotelu
Od 1. října se v nabídce telefonů Eurotelu objeví nový Sony Ericsson K500i. Jeho koncová cena včetně DPH byla stanovena na 7 995 Kč. Běžní distributoři tento mobil zatím v cenících nemají, takže nevíme, jakou cenu nasadí oni. Pokud se ale bude také blížit osmi tisícům korunám, Sony Ericsson by asi měl rychle doprodat starší modely T610 a T630, které za nižší cenu nabídnou víc.

Co musíte mít na svém symbianovém telefonu
V diskusi u této bleskovky, která odkazovala na článek o nejlepších freewarových programech pro chytré telefony se Symbianem Series 60, jsem sliboval, že něco podobného připravíme i v češtině.

Motorola Razr V3 už příští týden + nová Nokia
Distributor GSMobile Group včera oznámil, že příští týden začíná distribuovat mobilní telefon Motorola Razr V3 (přečtěte si zatím jedinou českou recenzi). Cena tohoto velmi luxusního modelu je stanovena na 20 990 Kč.

Luxusní Siemens SF65 bude i v černé barvě (fotogalerie)
I když se dříve proslýchalo, že megapixelové véčko Siemens SF65 bude k dispozici i v černé barvě, byli jsme spíš skeptičtí. Výrobce se totiž doposud chlubil jen čistým bílým designem. Černá varianta ale opravdu bude a vy si můžete prohlédnout, jak v ní telefon bude vypadat.

Následník Nokie 7700 na kvalitním obrázku
Diskusní fórum serveru Mobile-Review vydalo další špionskou fotografii mobilního telefonu Nokia, který je následníkem zrušeného modelu 7700. Záměrně to popisuji takhle složitě, protože pracovní název 7710 je neověřený a telefon se může jménovat úplně jinak. Jisté však je, že jde o skutečné zařízení, které bude založeno na Symbianu Series 90.

Náramkové hodinky bez čísel i rafiček
V Japonsku se objevilo již několik modelů unikátně řešených náramkových hodinek. Na jejich ciferníku totiž nenajdeme klasické rafičky nebo digitální číslice. Čas totiž vyjadřují barevné diody poskládané do číselných řad. Objevily se dva základní systémy.

T-Mobile MDA III se už prodává
Německý T-Mobile začal prodávat novou verzi komunikátoru MDA III. Toto zařízení s výsuvnou klávesnicí nabízí Wi-Fi, Bluetooth a vestavěný fotoaparát a je třetím z řady komunikátorů, které T-Mobile kupuje od tchajwanského výrobce HTC.

Váš názor Další článek: Recenze Nokia 6170: kovové véčko nové generace (přehled článků)

Témata článku: , Motorola Razr, Motorola Razr V3, Siemens SF65, Sony Ericsson K500i, T-Mobile MDA III, Pře, BLE, Přehled, Oskar, Nová firma, SMS / min, Blesk