Oskarova vánoční nabídka (nyní už oficiálně)

Oskar dnes představil svoje vánoční akce. Přestože se potvrdily informace, které jsme měli a na MobilManii o nich dříve napsali, přibylo několik zajímavých detailů. Vánoční akce jsou určeny i pro stávající zákazníky.

Oskar dnes oficiálně představil svoji vánoční nabídku. Už jsme o ní psali před týdnem, naše informace se potvrdily, přesto se ale objevilo i několik upřesnění a podrobností.

Štědré Hodiny: pět hovorů měsíčně zdarma

Když si u Oskara do konce roku pořídíte jeden z tarifů nové generace (Řekni mi, Povídej nebo Nezavěšuj) a zaplatíte určitou částku předem, získáte po určitou dobu možnost pětkrát měsíčně zavolat do sítě Oskar zdarma. Doba využívání a výše předplaceného paušálu je závislá na zvoleném tarifu:

Řekni mi: zaplatíte 1 500 Kč a získáte 6 x 5 hovorů zdarma 
Povídej: zaplatíte 3 000 Kč a získáte 9 x 5 hovorů zdarma
Nezavěšuj: zaplatíte 4 000 Kč a získáte 12 x 5 hovorů zdarma

Předplacenou částku vám bude operátor průběžně započítávat na paušál, který tím vlastně částečně zaplatíte předem. Jakmile si budete chtít s někým dlouho popovídat, před vytáčené číslo vložíte kód *5. Příklad: v případě čísla 777123456 vytočíte *5777123456. To znamená, že číslo je nutné vytáčet ručně, nelze volat přímo z telefonního seznamu.

Volat zdarma lze pouze do sítě Oskar, nejdelší hovor může trvat hodinu, potom se sám ukončí. Pokud budete volat minutu nebo méně, zaplatíte za hovor podle standardního ceníku a hovor zdarma zůstane nevyčerpán. Hovory se nezapočítávají do volných minut, na druhou stranu se ale ani nepřevádí do dalšího měsíce.

S využitím této nabídky není nutné skládat volací zálohu, a to ani při současném pořízení telefonu za zvýhodněnou cenu. Nabídku nelze kombinovat s Dárkovým košem a studentským doplňkem Volej Kolej, nelze ji využít pro mobilní připojení k internetu.

Štědré Hodiny mohou využít i Oskarovi stávající zákazníci. Pokud jsou u operátora alespoň 12 měsíců, mají některý z tarifů nové generace a mají dobrou platební morálku, na OskarLince *077 získají další informace.

Oskarta Parta: o 50 % levnější SMS a MMS

Vánoční edice Oskarovy předplacené služby, Oskarta Parta, nabízí poloviční sazby za posílání SMS a MMS ve vlastní síti. Není to ale zadarmo, výměnou za tuto slevu se o korunu zdraží volání do vlastní sítě. V tabulce je srovnání sazeb nové Oskarty Party s běžnou Oskartou a zvýhodněním Flexisazba, k němuž se automaticky dostanete po provolání šesti set korun za měsíc.

Služba

Síť

Oskarta Parta

běžná Oskarta

Oskarta Flexisazba

volání

do sítě Oskar

4,20 Kč/min

3,15 Kč/min

2,10 Kč/min

 

do ostatních sítí

6,30 Kč/min

6,30 Kč/min

6,30 Kč/min

SMS

do sítě Oskar

1,05 Kč

2,10 Kč

1,05 Kč

 

do ostatních sítí

2,10 Kč

2,10 Kč

2,10 Kč

MMS

do sítě Oskar

4,99 Kč

9,98 Kč

9,98 Kč

 

do ostatních sítí

9,98 Kč

9,98 Kč

9,98 Kč

Oskarta Parta je v prodeji do konce prosince. Stojí 500 Kč a obsahuje kredit 100 Kč, který platí po následující tři měsíce. Pokud budete chtít, aby si Oskarta Parta udržela své vlastnosti, musíte ji nejméně každé dva měsíce dobít kreditem alespoň 400 Kč. V opačném případě se z ní stane standardní Oskarta a už nebude cesty zpět. Totéž se stane, když Oskartu Partu neaktivujete do konce letošního roku.

Na Oskartu Partu mohou přejít i současní zákazníci. Musí mít kredit alespoň 400 Kč, protože za přechod se jim tato částka strhne. Změnu lze provést v Internetové samoobsluze, nebo stačí jednoduše na číslo 7700 poslat textovou zprávu ZMENA OSKPARTA.

MobilMania komentuje

Z diskusí, které proběhly pod naším starším článkem o Oskarově vánoční nabídce a pod dnešní bleskovkou, je cítit, že Oskar se zřejmě tentokrát úplně nezavděčil. Už to nejsou velkorysé akce s voláním zdarma, na které v minulých letech padala jen chvála, Oskar je opravdový mobilní operátor, který musí a chce vydělávat. Je to dobře vidět v detailech: u Oskarty Party zaplatíte několik stokorun za přechod, musíte ji velmi často dobíjet, budete mít dražší hovory do vlastní sítě. V případě Štědrých Hodin zase operátorovi naservírujete peníze předem.

Oskar má trochu smůlu, že jeho klientela je velmi citlivá na cenu a "zmlsaná" dřívějším přístupem operátora. Akce, kterým by zákazníci Eurotelu nebo T-Mobilu tleskali, jsou proto přijímány nadmíru kriticky.

Diskuze (114) Další článek: Předvánoční rádce: přehled nejlevnějších kapesních počítačů

Témata článku: , , , Nabídka, Oskar,