Oskarovi můžete vrátit svůj nový mobil

Pokud se nyní rozhodnete pro zakoupení některého přístroje z Oskarovy nabídky, máte určitě o starost méně – svůj nový mobil totiž můžete bez obav vrátit Oskarovi zpět a dostanete za něj zaplaceno.

Nový mobil má ošklivá tlačítka?

Oskar má nyní jasno – pokud se kdokoli z vás nyní rozhodne pořídit některý z mobilních telefonů z jeho nabídy, nemusíte s ním zůstat na věky. Pokud totiž zjistíte, že vám zakoupený přístroj z jakéhokoli důvodu nevyhovuje, můžete jej Oskarovi vrátit a dostanete zpět své peníze. ¨

Neradujte se však, že Oskarovi vrátíte rok starý mobil – právo využít této služby máte pouze do třiceti dnů od jeho zakoupení či převzetí zásilky v případě, že si svůj nový mobil objednáváte prostřednictvím Oskar Kontaktu. Nevyhovující telefon tak můžete vrátit dokonce bez udání důvodu. Prostě se vám nelíbí? Tak pryč s ním a hurá pro nový!

Ano, má!

Záruka se vztahuje na telefon a s ním prodávané příslušenství, z pochopitelných důvodů však nemůže zahrnovat využité služby a předplacené karty. Telefon můžete vrátit buď v obchodě, kde jste jej zakoupili nebo jej můžete Oskarovi poslat poštou. S každým mobilem teď také dostanete lístek s informací, jak v tomto případě postupovat.

Aby se vám nový telefon dobře vybíral, můžete se zde podívat na aktuální ceny Oskarových mobilů:

Diskuze (30) Další článek: Krok za krokem: jak rozchodit Javu na Nokii 9210

Témata článku: , , Mobil, Oskar, Nov, Nový mobil, MOBI,