Oskarovy faktury můžete platit inkasem z účtu

Od 2. dubna nabízí Oskar svým zákazníkům možnost platby prostřednictvím inkasa. Na tento krok uživatelé Oskara už dlouhou čekali – nabízí totiž hodně velké pohodlí.
Od 2. dubna nabízí Oskar svým zákazníkům možnost platby prostřednictvím inkasa. Na tento krok uživatelé Oskara už dlouhou čekali – nabízí totiž hodně velké pohodlí.

Inkaso umožňuje velmi jednoduchý způsob úhrady, kdy zákazník nemusí chodit na poštu či do banky, aby uhradil svou fakturu. Platba je automaticky hrazena bankovním převodem. Zákazník si může nastavit maximální výši platby a tak se pojistit, že nezaplatí bez svého vědomí za měsíce, kdy provolá více než obvykle.

Chce-li zákazník využívat inkasa, postačí:

  • vystavit souhlas k inkasu ve své bance ve prospěch bankovního účtu Českého Mobilu a.s. číslo 117399 / 5400,
  • aktivovat inkaso v Oskarově samoobsluze.

Pro aktivaci inkasní platby u Oskara zákazník potřebuje číslo svého bankovního účtu, kód své banky a specifický symbol (platí pouze pro Českou spořitelnu, též uváděno jako číslo účtu). Jakmile banka přijme souhlas k inkasní platbě, je možno si inkasní platbu aktivovat na zákaznickém účtu Oskara na adrese https://www.oskarmobil.cz v části Samoobsluha nebo v Hlasové samoobsluze na telefonním čísle *0608 v části Informace o vyúčtování/ Informace o platbách/ Informace o inkasní platbě.

Platba inkasem je možná prostřednictvím následujících bank:

ABN AMRO, Česká Spořitelna, eBanka (Expandia banka), Citibank, Bank Austria Creditanstalt Czech Republic, Investiční banka, Konsolidační banka, Internationale Nederlanden Bank N.V., HypoVereinsbank CZ, Českomoravská záruční a rozvojová banka, První městská banka, IC Banka, COMMERZBANK Aktiengesellschaft, Deutche Bank Aktiengesellschaft Filiale Prag, Waldviertler Sparkasse von 1842, ČS stavební spořitelna a HYPO stavební spořitelna; kromě těchto i ostatní banky, zde je však nutné potvrzení povolení inkasa zaslat faxem.

Diskuze (3) Další článek: Oskarta 1500: nejlepší předplacená služba na trhu

Témata článku: , , PLA, INK, Fakt, Amro, Plát, Expandia banka, Oskar, F +,