Paegas má nové sady Twist

Ode dneška si můžete kromě stávajících sad Twist koupit také pár nových. Jaké to jsou?
Ode dneška si můžete kromě stávajících sad Twist koupit také pár nových. Jaké to jsou?

Asi největším překvapením je prodej špičkového telefonu Siemens S25. Sada stojí 7 999 Kč, tedy přesně tolik, za kolik koupíte tento mobil u Oskara. Když k tomu přidáte kartu Twist a batoh Reebok, jste na nějakých 10 600 Kč – to už je slušný dárek, nemyslíte?

I když je Siemens S25 už nějaký ten pátek starý, stále je to velmi dobrý mobil – viz naše srovnání s mobily Siemens C35i a S35i. Má barevný displej, velmi dobré podsvícení, téměř všechny funkce, jaké můžete potřebovat včetně kalendáře, časových funkcí a budíku. Jediné, co mu chybí je WAP, ale ten se dá zatím stále oželet.

V druhé sadě Twist vám Paegas nabízí mobil Motorola Timeport P7389, bohužel za cenu o patnáct stovek vyšší – 9 499 Kč. Vzhledem k vlastnostem mobilu a jeho funkcím už o tak výhodnou koupi nejde. Telefon je větší, má méně komfortní ovládání a také méně funkcí; nemá kalendář, budík nebo kalkulačku. Na druhou stranu má WAP, výhoda, která se ve stínu absentujících funkcí ztrácí.

Sady se začínají prodávat dnes a budou k dispozici v omezeném množství – do vyprodání zásob. Je také možné, že je u některých dealerů neseženete a budete si muset dojít do značkové prodejny.

Diskuze (15) Další článek: Nevychovaným mobil zakázán II.

Témata článku: , , , Siemens C35i, Paegas, Sad, Dobré podsvícení, Nov