Paegas Mobil Extra nyní za kačku

V rámci své služby Mobil Extra připravil Paegas pro tarifní zákazníky zajímavou slevu - snížil poplatek za její využití z necelých dvou tisícovek na jedinou korunu. Chcete vědět víc?

Cenově výhodnou nabídku v rámci služby Paegas Mobil Extra připravila pro své zákazníky společnost RadioMobil. Stávající tarifní zákazníci, kteří si do 30. června 2002 prodlouží Účastnickou smlouvu, zaplatí při využití služby Paegas Mobil Extra poplatek snížený z 1 999 korun na pouhou jednu korunu. Díky této službě tak mají možnost výběru jakéhokoliv mobilního telefonu za zvýhodněnou cenu již od jedné koruny. Malí a střední podnikatelé navíc získávají slevový kupon v hodnotě 299 koruny na koupi příslušenství k mobilnímu telefonu či Twist karty.

„Služba Paegas Mobil Extra nabízí zákazníkům při prodloužení Účastnické smlouvy řadu výhod. Za poplatek ve výši pouhé jedné koruny má nyní zákazník možnost získat ke svému stávajícímu telefonnímu číslu nový telefon za velmi výhodnou cenu. Původní telefon tak může darovat někomu z okruhu svých blízkých a pořídit k němu například kartu Paegas Partner,“ říká Jiří Hájek, tiskový mluvčí společnosti RadioMobil.

Služba Paegas Mobil Extra je určena pro všechny stávající zákazníky se standardním tarifem. Pokud má zákazník uzavřenou smlouvu na dobu určitou, může nabídku využít tři měsíce před vypršením doby platnosti smlouvy. Zákazníci se smlouvou na dobu neurčitou mohou nabídku využít kdykoliv během platnosti smlouvy, pokud od jejího uzavření uplynulo minimálně šest měsíců.

Podmínkou pro využití služby Paegas Mobil Extra je uzavření dodatku k Účastnické smlouvě, který prodlouží, respektive změní dobu trvání smlouvy na dobu určitou v délce 24 měsíců. Dodatek k účastnické smlouvě obdrží zákazník na kterékoliv značkové prodejně Paegas nebo si jej může vyžádat na Infolince Paegas.

Poznámka: tato informace je upravenou tiskovou zprávou společnosti Radiomobil.

Diskuze (5) Další článek: Bude Motorola opisovat od Nokie?

Témata článku: , , Paegas, Mobil, Extra, MOBI, Paegas partner, Původní telefon