Paegas: za inkaso vám dobře zaplatíme!

Pokud se od 1. 3. do 31. 5. 2002 rozhodnete začít platit Paegasu za své faktury prostřednictvím inkasa, budete mile překvapeni. Paegas pro vás totiž nachystal hned několik důvodů proč být s ním.

Jak platit přes Inkaso

Paegas v současné době svým tarifním zákazníkům nabízí hned dva způsoby, jak platit faktury prostřednictvím inkasa – inkaso z bankovního účtu a inkaso z platební karty. Pokud se rozhodnete pro první z nich, tak si musíte u Paegasu vyzvednout speciální formulář, ten nechat potvrdit v bance a zaslat ho na Oddělení péče o zákazníky. Od té chvíle se již o placení svých faktur nebudete muset zajímat. V případě druhém musíte být vlastníkem platební karty VISA, Eurocard/MasterCard či American Express a spolu s touto kartou a průkazem totožnosti zajít do některé z prodejen označených logem Paegas. Tam vyplníte příslušný formulář a je to – od příštího měsíce již budete platit inkasem.

Nechceme to inkaso zadarmo

Pokud se rozhodnete přejít na inkasní způsob platby do 31. 5. 2002, tak od Paegasu navíc získáte několik nezanedbatelných výhod. Kromě již standardního podrobného výpisu hovorů za symbolickou jednu korunu vám Paegas „přihodí“ ještě 50 Bonus bodů a především také 50 Kč slevu na následující čtyři Vyúčtování (celkově tedy ušetříte 200 Kč). Pokud jste tedy zvažovali možnost platit své faktury u Paegasu inkasem, pak výše zmiňované období bude pro tento čin poměrně vhodné. Písemné Vyúčtování, které jste dostávali doposud poštou, budete dostávat i nadále, pouze s tím rozdílem, že na složence již bude napsáno, že byla placena inkasem.

 

Diskuze (33) Další článek: ČTÚ: liberalizace pevných linek nebude včas!

Témata článku: , , , Inkaso, Paegas, Inkasní způsob, INK, Speciální formulář