Palm OS v 3.5.3 update – download, který stojí zato

Před nedávnem vypustila společnost Palm Inc. Palm OS v 3.5.3 update – zatím poslední update pro své počítače s verzí OS nižší než 4. K čemu tento update slouží? Je dobré si jej ihned nainstalovat? Na tyto otázky se vám pokusím odpovědět v následujícím článku.
Update na verzi 3.5.3 je určen pro uživatele počítačů Palm s Palm OS verzemi 3.5.0,3.5.1 a 3.5.2. Tento update obsahuje zpětně všechny modifikace prováděné předešlými updaty, a tak jej můžete bez obav nainstalovat i na Palm s OS verze 3.5.0 bez nutnosti instalovat předchozí updaty.

Update na verzi 3.5.3 opravuje veškeré chyby, které opravovaly updaty předchozí, a navíc také dvě chyby nové. Jedná se o problémy s kontrolou toku a dynamického ukazatele UI. Tyto chyby mohou způsobit, že ne všechny aplikace od třetích společností budou fungovat tak, jak mají.

Stačí se přepnout do manažeru aplikací, vyvolat menu "App" a vybrat z něj položku "Info". Poté stačí již jen ukázat tužkou na přepínací tlačítko "Version" a na řádku "Palm OS software v." si přečíst, jakou máte verzi Palm OS. Pokud se jedná o Palm OS verze 3.5.0,3.5.1 či 3.5.2, můžete update nainstalovat. Jestliže se jedná o verzi 3.5.3, update je již nainstalován a není třeba jej instalovat znovu.

Jedná se o poměrně důležitý update a doporučuji vám, abyste si jej co nejdříve nainstalovali, obzvláště v případě, že jste zaregistrovali problémy s chováním některých aplikací. Update si můžete stáhnout zde (vyberte si odpovídající formát archivu).

Váš názor Další článek: Oskarův tatínek získal 2 miliony zákazníků

Témata článku: Palm, , , , Sto, Odpovídající formát, Download, Palm OS, Kter, Dow