PanzerGlass vyrábí ochranná skla také pro chytré hodinky. Na výběr jsou různé tvary

Výrobce ochranných skel PanzerGlass přichází s novou generací ochranných krycích skel, která jsou tentokrát určena pro chytré hodinky. U nich sice tolik nehrozí poškození displeje v důsledku pádu, ale sklo se zase častěji může poškodit neopatrným pohybem zápěstí a nárazem do okolních předmětů. Náklady na opravu displeje chytrých hodinek se pak mohou šplhat téměř do výše ceny samotných hodinek.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Na výběr jsou skla pro různé modely hodinek s kruhovým i obdélníkovým displejem

Nová ochranná skla pro chytré hodinky od dánského výrobce PanzerGlass mají vydržet poškrábáním nožem, klíči a dalšími ostrými kovovými předměty. Vysoce odolná skla mají tloušťku 0,4 mm a mají lepidlo po celé ploše, což přispívá k lepšímu uchycení na displej hodinek a zároveň minimalizuje riziko odlepení při namočení hodinek. Aplikací skla na hodinky se nijak neomezuje funkčnost dotykové vrstvy displeje.

PanzerGlass má na výběr skla pro všechny generace Apple Watch, dále pro vybrané modely hodinek od značek Samsung, Suunto, Huawei, Polar a Garmin. Kompatibilitu s dalšími hodinkami od ostatních výrobců pak lze ověřit pomocí QR kódu, který se vždy nachází na balení produktu. Nová tvrzená skla PanzerGlass pro chytré hodinky jsou již v prodeji, jejich cena začíná na 399 Kč a liší se podle modelu hodinek.

Diskuze (1) Další článek: Kouzlo jednoduchosti. Vozíčkem s 99 telefony překreslíte trasy Google Map

Témata článku: , , , , , , , , , Uchycení, Tvar, Pan, Výběr, Pro +, Chytré, Ochranné sklo, Model hodinek, Displej, Sklo,