Personalizovaný kovový kryt pro vaši Nokii

Majitelé vybraných Nokií si mohou nechat vyrobit zadní kovový kryt s vlastním návrhem. Nabídku jsme vyzkoušeli a výsledek stojí za to.

Možná vás to překvapí, ale na trhu pěkná řada modelů Nokií, které obsahují zadní kryty zhotovené z oceli. Právě na majitele Nokií 1600, 2310 silver, 6300, 6300i, 6500 slide, E50, E51, E61i a E90 míří nabídka společnosti Savcor, která ve spolupráci s Nokií nabízí výrobu originálních ocelových krytů dle vlastního návrhu.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek  
Papírová obálka obsahuje licenčními kódy k zaplacení výroby i poštovného do ČR

Co je potřeba udělat, abyste měli kryt dle vaší fantazie? Navštivte internetové obchody nebo klasickou obchodní síť a kupte si licenci Savcor My Deco na výrobu jednoho krytu libovolné uvedené Nokie. Papírová obálka s licencí se prodává za doporučenou cenu 590 Kč, na internetu ji ovšem seženete i levněji.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Úvodní strana designéru krytů, vyberte svůj telefon
Po otevření obálky My Deco spatříte dvojici vygenerovaných kódů pro objednání a úhradu výroby krytu, včetně jeho zaslání z Finska do ČR. Zadání výroby krytu probíhá prostřednictvím počeštěného rozhraní na stránkách Savcoru.
 
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Nabídka motivů je opravdu bohatá, u popisků zamrzí omezení 16 znaky
Jakmile najdete vhodný telefon, stačí následovat kroky průvodce, postupně si vybrat jeden ze 40 grafických motivů a třeba dopsat krátký text. Pokud na grafiku moc nejste, nechte kryt prázdný a telefon si jen podepište. Finská společnost bohužel nepočítá s diakritikou, text se musí vejít do 16 znaků, v zásobě je pětice fontů.
 
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Zásilka z Finska dorazila do týdne, kryt v ochranné bublinkové fólii
Rozhraní Savcoru umožňuje navržení designu krytu bez jeho následného objednání, navštivte jejich stránky a vyzkoušejte možnosti vyladění zadní strany vašich Nokií.
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Kryt na naší E61i sedí bezchybně
Následné „placení“ navrhnutého krytu probíhá pouze zadáním kódů z obálky My Deco, náš kryt dorazil do redakce v pořádku do sedmi dnů od objednání. Voucher k objednání vlastního krytu může být třeba vhodným dárkem, originální kryt s parádním logem a popiskem se určitě bude líbit.
Diskuze (20) Další článek: IGo 8: v Maďarsku už za dva týdny

Témata článku: Nokia, , Pro +, Vaš, Kovo, Personál, Pěkná řada, Ocelový kryt, Kryt