PlayStation Suite: špičkové hry míří na Android

Kromě kapesní herní konzoly PlayStation Portable příští generace byla dnes na tiskové konferenci firmy Sony řeč také o Androidu. Stále ještě nepadlo tisíckrát skloňované heslo PlayStation Phone, ale zase jsme o krůček blíže.

Představena totiž byla platforma PlayStation Suite. Jde o řešení, které přenáší herní možnosti platformy PlayStation pod operační systém Android. Nebudeme muset čekat na nové tituly napsané speciálně pro PSSuite, novinka je totiž kompatibilní s tituly pro PlayStation 1. Nakupovat je budeme přímo z mobilu.

Do skládanky tedy chybí už jen mytický PlayStation Phone, poslední dobou už s jistotou titulovaný jako Sony Ericsson Xperia Play. Vsadím holínky, že tento telefon bude světu představen v neděli 13. února, tedy v předvečer barcelonského Mobilního světového kongresu – právě tehdy se totiž koná tisková konference Sony Ericssonu. MobilMania bude u toho.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Známe už i podobu „PSPhonu“. Tady je dokonce i na videu
Diskuze (22) Další článek: Sony PSP2: zdrcující výkon pro hry do kapsy

Témata článku: , , , , Sony Ericsson Xperia Play, Mir, PLA, Playstation, Herní možnost, PlayStation Portable, Play, #Android,