Pomůže mobil proti letním parnům?

Přestože je za okny téměř nesnesitelné vedro, nemělo by vám opravdu nic uniknout. V tomto článku najdete hezky pohromadě všechny informace, bez kterých se zcela určitě bude těžké v nadcházejících dnech obejít. Co se tedy stalo?

Týden se s týdnem sešel a my se opět setkáváme na stránkách internetového časopisu MobilMania.cz. Posledních sedm dní se na nás sluníčko pořádně vyřádilo a bylo skutečně tropických. A protože je čas dovolených a školních prázdnin, vydává se spousta z vás na krásné, zajímavé, dobrodružné a/nebo poznávací výlety. Někteří se možná podívají podruhé do Ameriky – vždyť Niagarské vodopády stojí také za shlédnutí.

Pokud vám Amerika nevyhovuje, můžete se podívat přesně na opačný konec světa – třeba asijské země dokáží našince úplně pohltit a nadchnout. A když už se budete pohybovat v těchto končinách, můžete si přivést ze svých cest zajímavý suvenýr – nemyslím těď některou z tropických nemocí, na mysli mám mobilní telefon SGH-N100 korejského Samsungu. Nemusíte však ani jezdit tak daleko, protože tento mobil koupíte i u nás.

Je doba dovolených a občas se take stává, že některým partnerům nebo manželům nevyjde v zaměstnání dovolená ve stejném termínu tak, aby se oba dva sešli doma v jeden okamžik. Máme tu radu pro opuštěné dámy – k mobilnímu telefonu můžete teď dostat i výkonný vibrátor. K čemu jej můžete použít, to nechám jen a jen na vaší fantazii. A mobilním telefonem můžete pak volat tomu svému, aby věděl, o do právě přichází.

Věděli jste, že i Oskar má svého tatínka, kterému se nedaří zrovna nejhůře? Má se čile k světu a možná bude i telefonovat novým mobilem pro mladé, který představuje americká společnost Motorola. O mobilu Talkabout 205 jste si mohli přečíst v našem preview i v dnešní plnohodnotné recenzi. Paegas rozšířil svou sbírku stoprocentních roamingových partnerů o další dva, ale z Ameriky se ještě přímou linkou nezavoláte. Možná také proto, že se to tam nesmí. Dokonce ani v automobilech nebudete moci mít nainstalovánu hands-free sadu a používat ji za jízdy. Nevím, jestli toto opatření povede ke kýženému výsledku, ale aby bylo účinné, museli by zakázat v autě také poslouchat hudbu nebo mluvené slovo stejně jako třeba kouření. Kam to ten svět spěje.

Ve středu Oskar slíbil, že problémy s kapacitou své sítě na Moravě vyřeší a hned ve čtvrtek vinou nešikovného technika nefungovaly celé Čechy. Sagem se však snaží prosadit na trhu novým mobilním telefonem a desítky nádherných malovaných obrazkových krytů můžete použít nejen na svoji Nokii, ale nově i třeba na Siemensu c35i nebo starších Ericssonech T10 a A2618/2628.

Eurotel se nezapomněl oprávněně pochlubit počtem svých zákazníků a srovnávací metodiku mobilních telefonů jste svými hlasy mohli ovlivnit take vy. Chtěli byste svůj mobil vykoupat v záplavě barevných světýlek? Nic není nemožné a i takové zázraky se dějí – víme totiž, jak na ně. Barevný mobilek na cesty Nokia 8390 je sice poněkud extravagantní, ale díky výměnným krytům nebude problém ji obléknout do slušivějších šatiček. A na závěr si povíme, jak jeden náš šikovný čtenář dokázal vyrobit duální SIM kartu takřka na koleně. Co říkáte, zkusíte to také?

Váš názor Další článek: Motorola Talkabout 205: opravdu hezký lowend (test)

Témata článku: , Opačný konec, Mobil, Konec světa, Pro +, MOBI, Let