Pouze dnes: úžasná hra Monument Valley je zdarma

Kdo zkusil, ten chválí – Monument Valley je logická hříčka s nádhernou grafikou a pouze dnes ji můžete mít na Androidu zdarma. Jedinou komplikací je, že nelze stahovat z Google Play, ale musíte na alternativní Amazon Appstore. Aplikace na Google Play a Apple App Storu stojí 82 Kč / 3 dolary.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Prvně musíte stáhnout a nainstalovat Amazon AppStore, pak se přihlásit k účtu na Amazonu a až pak můžete stahovat konkrétní aplikaci.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
A ještě jedna dobrá zpráva. Od dnešního dne je zdarma také nejnovější kapitola Ida´s dream, která doposud stála 1 dolar a byla součástí charitativního projektu Red bojující proti nemoci AIDS. Tato kapitola ode dneška zůstane zdarma na App Store, Google Play, Amazonu i na Windows Store. Pozor ale, má pouze jedno kolo, kdežto placená kapitola Forgotten Shores jich má osm.
Diskuze (7) Další článek: Za dobré vysvědčení až 20% sleva na smartphony od Samsungu

Témata článku: , , , , Apple APP store, Valley, Amazon AppStore, Ida, Windows Store, Monument Valley, Apple APP stor, Hra, Žďár,