Prázdninové Mobility: s telefonem do zahraničí

V červencových Mobilitách se věnujeme roamingovým službám a také levným telefonům. Dále na vás čekají recenze Sony Ericssonu K750i, Siemensu M75, LG F2400, Samsungů X480 a X640 a Nokie 6101. Setkáte se samozřejmě i s oblíbenými rubrikami a navíc dostanete zdarma dárek - blikající nálepku na mobil.

Prázdniny ještě ani nezačaly a předplatitelé už listují červencovými Mobilitami. Ostatní si na nové vydání svého oblíbeného časopisu musí počkat až do čtvrtka. Všichni ale zároveň s Mobilitami získají zdarma samolepku, která po nalepení na mobil barevně bliká, když vám někdo volá.

V Mobilitách jsme provedli několik drobných úprav, abychom byli ještě lepší. Na první pohled zjistíte, že nový design dostaly například oblíbené Duelky, které jsme umístili za recenze mobilů.

 

Na začátku časopisu zůstaly Mobilitky a také rubrika s informacemi od operátorů Mobile news.

 

Změnou prošla i rubrika Maličkosti, kde testujeme zajímavé mobilní příslušenství. Můžete se těšit na více obrázků a ještě více praktických informací.

 

Také První pohledy rostou do krásy. V červenci se pokocháte nejnovějšími telefony Nokia 6060 a Siemens C75.

 

Na dovolenou jedině s mobilem

Nedokážete si představit dovolenou v cizině bez mobilu? Pak nesmíte minout velké téma věnované Roamingu. Na třech stránkách shrnujeme osvědčené tipy a návody, vysvětlujeme způsob účtování a radíme, co všechno musíte udělat před odjezdem a co pak v cizí zemi.

  

Poté následují čtyři stránky podrobných tabulek, díky nimž snadno zjistíte, jak se v místě pobytu dovoláte nejlevněji. Připravit takové tabulky je velmi náročné, tak doufáme, že s nimi budete spokojeni. Pokud ne, řekněte nám to e-mailem na adrese mobility@cpress.cz a my je příště zkusíme ještě vylepšit.

   

Druhé velké téma se týká levných telefonů. Ne každý chce dát totiž za mobil půlku výplaty. Lidé často ani nepotřebují mnoho funkcí a nepotrpí si na poslední módní výstřelky. Zjistili jsme, že na českém trhu je 26 modelů s cenou do 3 000 Kč, takže si určitě vyberete. Součástí článku je i kompletní přehled parametrů všech mobilních telefonů do tří tisíc korun.

  

Mobility dělají vlastní testy

I když je na trhu několik časopisů o mobilních telefonech, málokterý telefony opravdu testuje. My však máme každý mobil v ruce a podrobně ho pro vás zkoumáme. V Mobilitách tedy najdete vždy praktické zkušenosti a vlastní fotografie, nejen informace opsané z internetových stránek výrobce.

Hitem letních měsíců je bezpochyby Sony Ericsson K750i, kterému se věnujeme v podrobné recenzi. I když se v Česku začne prodávat zřejmě až v srpnu, rozhodně se vyplatí být dobře informován.

  

Snad každému občas spadne mobil na zem. Pro některé telefony je to pád poslední, jiné modely jsou na takovou situaci připraveny. Přečtěte si recenzi odolného Siemensu M75.

 

Chcete elegantní véčko, které nepochází z Asie? Možná vás zaujme Nokia 6101.

 

Ani Samsung se nenechává zahanbit a uvádí na náš trh jeden mobil za druhým. V červenci se dozvíte něco o modelech X480 a X640.

 

Příznivci telefonů LG mají další důvod k oslavám. V Česku se totiž objevil telefon LG F2400, první véčko značky LG s vestavěným Bluetooth.

 

Tak zase v srpnu

Příští číslo Mobilit vyjde ve čtvrtek 4. srpna. Předplatitelé ho samozřejmě dostanou už ve středu, aby se mohli vytahovat na ostatní čtenáře. Do srpnových Mobilit pro vás připravujeme například recenze Siemensů C75 a CL75, Sony Ericssonů Z800i a J300i, Nokií 8800 a N90, Motorol SLVR a PEBL, Samsungu E530, Panasonicu VS3 a další.

Užijte si dovolenou, a když budete mít náladu, pošlete nám soutěžní fotopozdrav do Fotomobilit na téma Nejhezčí plavky (podrobnosti najdete na stránkách foto.mobilmania.cz).

Diskuze (31) Další článek: Nokia 6111 na vlastní oči: dámy, tohle bude pro vás

Témata článku: LG F2400, Nokia 6060, Nokia 6101, Siemens C75, Sony Ericsson K750i, Příští číslo, Mobil, Telefon, Plavky, Velké téma, MOBI, Zahraničí