Předplacenky O2: dobij, o víkendu volej a piš zdarma

Majitelé O2 karet mohou navíc vyhrát ultimátní balíček telekomunikačních služeb se vším všudy. Paušálisté zase zakusí vyšší tarif za cenu nižšího.

Zákazníci využívající předplacenou službu O2 karta mohou od února volat a SMSkovat ve vlastní síti o víkendu zdarma. Nabídka má jako vždy podmínky, které je třeba pro získání výhody dodržet.

  1. Je třeba mít jeden z tarifů Na!Víc (tedy Na!Pište nebo Na!Hlas).
  2. Je třeba si dobít kredit alespoň za 200 Kč.
  3. Stávající zákazník musí o bezplatné víkendy požádat odesláním SMS ve tvaru SONE na 999111. Nové karty mají výhodu už přednastavenu.

Volání a SMS zdarma do vlastní sítě platí následující čtyři víkendy. V případě, že zákazník jeden měsíc nedobije, o výhodu nepřichází. Získá ji po dalším dobití.

Ovšem pozor, tato nabídka se nedá kombinovat s vánoční nabídkou volání za 3,50 Kč/min. a 1,50 Kč za SMS. Musíte si vybrat buď jedno a nebo druhé.

Soutěž

Předplacenkáři mohou dále soutěžit o atraktivní výhru - balíček telekomunikačních služeb pro celou rodinu na 2 roky za 2 Kč měsíčně. Jde o tarify s neomezeným voláním NEON XXL, SMS a internet od mobilu, notebooku a domácího počítače včetně digitální televize. A k tomu po dvou kusech Samsung Galaxy SII a Galaxy Ace. Konkrétní podoba balíčku je k nahlédnutí na webu odmenazadobiti.cz. Šanci vyhrát dostane každý zákazník, který se po dobití zaregistruje na výše jmenovaném webu a zodpoví co nejpřesněji otázku pro daný měsíc.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
V listopadu se soutěžilo o Seat Ibiza SC. Jan Sporek nejlépe tipnul odpověď na soutěžní otázku: „Kolik SMS celkem bude v listopadu 2011 odesláno z mobilní sítě Telefónica O2 prostřednictvím mobilních telefonů?“

Paušály

Úplně zkrátka nepřijdou ani paušálisté, ale jen ti, kteří jsou vázáni smlouvou na dobu určitou. Pro zákazníky bez úvazku nabídka neplatí. Zákazníci se smlouvou si mohou od února do konce dubna vyzkoušet na tři měsíce vyšší tarif za cenu nižšího. Nabídka platí pro tarify Neon M a vyšší a Podnikání L a vyšší. Nabídka platí pro nové i stávající zákazníky, pokud se rozhodnou přejít na vyšší tarif, než který aktuálně využívají.

Zákazníci budou ke konci třetího měsíce prostřednictvím SMS upozorněni, že tříměsíční období končí. Jednou z možností, které pak mají, je vrátit se zdarma zpět na původní tarif.

Diskuze (11) Další článek: I'm Watch: hodinky pro každý smartphone [CES 2012]

Témata článku: , , , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Ace, Podoba balíčku, Víkend, Děda, Tříměsíční období, Žďár, Pře, Vole