Přehled příslušenství pro Samsung Galaxy S6 [fotogalerie]

Samsung nám ještě před zahájením prodejů Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge v České republice ukázal veškeré dostupné základní příslušenství v barevných variantách, které se k nám dostanou do prodeje. Clear Cover je průhledný kryt, který se nasazuje na zadní stranu telefonu, lišit se bude zbarvením boků, které můžete napasovat vámi vybrané variantě. Kryt bude k dispozici pro S6 i S6 Edge za cenu 699 Kč.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Pouzdra Clear Cover

Pro oba modely budou také připravená pouzdra ClearView Cover. Jedná se o pouzdro s poloprůhledným flipem, který je navržen pro S6 Edge i Galaxy S6. Pouzdra budou vyvedena v barevných variantách, které korespondují s barvami obou modelů. Žlutohnědý kryt na obrázku je ve skutečnosti zelený kryt, stejná barva je použita i u zelené 128GB varianty Galaxy S6 Edge. Cena ClearView pouzder bude 1 399 Kč.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Pouzdra ClearView pro S6 a S6 Edge ve všech dostupných barevných variantách

Flipová pouzdra jdou buď plastová nebo s látkovým povrchem. U obou je cena stanovena na 699 Kč. Na vnitřní straně flipu je umístěna kapsa pro vizitku nebo kreditní kartu. Pouzdra „s oknem“ budou stát 1 199 Kč.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Flipová pouzdra budou mít povrch flipu z plastu nebo z látky, připravena budou i flipová pouzdra S View Cover

Ochranná fólie bude k dispozici pouze na displej Galaxy S6, u zahnuté varianty by se složitě lepila. Její cena by se měla pohybovat okolo 159 Kč. Na záda půjde mimo průhledné krytu nasadit i vyztužený odolný Protective Cover, který bude k dispozici za 599 Kč. Bezdrátové nabíječky budou k dispozici v bílé a černé barevné variantě. Jejich koncová cena je stanovena na 1 299 Kč.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Protective Cover a bezdrátová nabíječka ve dvou barevných variantách
]: The file '/PubSystem.Controls.Run.Articles.2015/AddOn_Blank.ascx' does not exist.--> ]: The file '/PubSystem.Controls.Run.Articles.2015/AddOn_Blank.ascx' does not exist.-->
Diskuze (2) Další článek: Huawei představuje v Londýně smartphone P8. Sledujte s námi

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 128GB, Samsung Galaxy S6 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge 128GB, Samsung Galaxy S6 Edge 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6 Edge+ 64GB, F +, Poloprůhledný flip, Samsun, Fotogalerie, Stejná barva, S View Cover, Samsung Galaxy s, Protective Cover, Pře, GAL, Sam, Foto