Připravované mobily pro rok 2007

Co nás čeká? Přinášíme obsáhlý přehled telefonů, které se teprve chystají do prodeje.
Kapitoly článku

Sony Ericsson Z310i

Z310i je jednoduché stylové véčko, které zastoupí model Z300i, po stránce designu se však vydalo úplně novou cestou. Novinka vypadá „dospěleji“ a přední kryt má vyrobený z materiálu připomínající zrcadlo. Pod ním je ukrytý monochromatický displej a čtveřice samostatných informačních ikon. Výbava zahrnuje pasivní displej s rozlišením 128 × 160 bodů a s podporou 65 tisíc barev, vnější monochromatický displej s rozlišením 69 × 64 bodů, integrovaný VGA fotoaparát, infraport a dokonce i Bluetooth. Dalším překvapením je podpora rychlých datových přenosů EDGE. Telefon se bude prodávat v černém, bronzovém a růžovém provedení.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Více informací: první pohled
Plánované uvedení na trh:
1.Q 2007
Předběžná cena: 4 300 Kč


Sony Ericsson K770i

Tento model ještě nebyl oficiálně představen, po internetu se zatím šíří jeho špionážní fotografie. Jedná se o telefon, který nastoupí k modelu K800i do řady fotomobilů s logem Cyber-shot. Půjde však o levnější variantu, o čemž svědčí pouze dvoumegapixelový fotoaparát. Ten bude vybaven autofokusem a posuvnou krytkou. Design nijak nevybočuje ze zavedené módy Sony Ericssonu, zaujmou snad jen úzká chromovaná tlačítka. Ale taková až také známe – z komunikátoru P990i. Bližší specifikace zatím není známa, ale celkem jisté je už jméno – Sony Ericsson K770i.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Plánované uvedení na trh: 1.Q 2007
Předběžná cena: neznámá


Sony Ericsson W880i

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Bude Sony Ericsson W880i založen na konceptu Ai...

Další dosud nepředstavený model je opředen tajemstvím. Jeden proud informací hovoří o tom, že půjde o koncept dosud známý, jako Ai. To bude tenký (9,4 mm) telefon klasické konstrukce s velmi bohatou výbavou. Kovové kryty, QVGA displej, podpora 3G, 1GB karta Memory Stick Micro v základním balení. To jsou slušné vyhlídky, druhá verze je však ještě zajímavější. Podle ní by se mělo jednat o výsuvný model s neobvyklým ovladačem hudebního přehrávače. Sony Ericsson nabízí podobné řešení na jednom ze svých typů (W42S) určených pro japonský trh.

01.jpg02.jpg03.jpg09.jpg
...nebo bude vycházet z japonského Walkmanu W42S

Více informací: první informace
Plánované uvedení na trh:
1.Q 2007
Předběžná cena: neznámá


Sony Ericsson W200i

Bližší údaje o telefonu nejsou zatím známy, protože ještě nebyl oficiálně představen. Je však celkem jasné, že se bude jednat o nejnižší a tudíž i nejlevnější model v řadě hudebních telefonů s logem Walkman. Ve výbavě najdeme barevný displej a fotoaparát, nejvíce však potěší slot pro paměťové karty. U hudebního telefonu se to zdá být samozřejmostí, ale u modelu W550i výrobce zvolil velkou vnitřní paměť a slot do telefonu nepřidal. Do nového Walkmanu budeme strkat paměťové karty Memory Stick Micro M2.

07.jpg 09.jpg 11.jpg 12.jpg

Plánované uvedení na trh: 1.Q 2007
Předběžná cena: neznámá

Témata článku: HTC, LG, Motorola, Nokia, Samsung, , E-Ten X500 , E-Ten X500+, HTC Tytn, LG KG800 Chocolate, Motorola Fone F3, Motorola Razr, Motorola Razr Maxx, Motorola Rokr E6, Nokia 2626, Nokia 6290, Nokia 6300, Nokia E90, Nokia N75, Nokia N93i, Nokia N95, Nokia N95 8GB, Samsung C300, Samsung E250, Samsung E420